Samsung Galaxy Tab S3, următorul vârf de gamă pentru tabletele cu Android, va fi lansat la IFA Berlin, pe 1 septembrie. Eu o să fiu acolo să vă povestesc ce și cum. Dar deocamdată să vedem ce spun zvonurile despre această tabletă.

Samsung-Galaxy-Tab-S3-compressor

Sursa foto: EVleaks

Informația privind lansarea a fost publicată de Eldar Murtazin, cunoscut pentru lansarea de zvonuri dintre care unele s-au confirmat.

Samsung a lansat un nou Tab S2 anul acesta, în primăvară, cu detalii tehnice mai bune. Dar este timpul pentru o nouă tabletă care să aducă puterea de pe Galaxy S7 și un design mai rafinat.

IFA Berlin începe oficial pe 2 septembrie, deci pentru mine este aproape clar că evenimentul Samsung este pe 1 septembrie. De asemenea se zvonește că vor lansa acolo noul ceas smart Gear S3.

De asemenea, pe 1 septembrie o să vedem Note 7, pentru că lansarea din august va fi doar în anumite orașe și nu cred că ajunge în magazine înainte de 1 septembrie.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!