Samsung a lansat în România notebook-urile din Seria 3, laptopuri cu design bun, dar preț accesibil. Sunt dotate și cu o baterie puternică, notebook-urile Seria 3 oferă un timp de funcționare de până la 9 ore, demonstrând că aspectul atrăgător nu înseamnă un compromis la nivelul performanței.

Laptop Samsung Seria 3
Laptop Samsung Seria 3

Samsung Seria 3

Notebook-ul dispune de ultima generație de procesoare Intel Core i7/i5/i3, Windows 7 Professional și de o placă video puternică, Nvidia GeForce. Datorită tehnologiei unice Samsung Fast Start, Seria 3 300V pornește în doar câteva secunde, pentru ca distracția să înceapă cât mai repede.

„Seria 3 300V a fost creată pentru studenți și tineri, activi pe social media, care doresc un notebook ce oferă performanță și putere, dar și un design atrăgător,” a declarat Kyuho Uhm, Senior Vice President al IT Solutions Business la Samsung Electronics. „Datorită display-ului său cu ramă subțire, finisajului metalic și hardware-ului performant, 300V este dispozitivul perfect pentru a se asorta cu personalitatea utilizatorilor și a oferi divertisment în mișcare, pentru a nu te plictisi niciodată!”

Laptop Samsung Seria 3
Laptop Samsung Seria 3

Samsung Seria 3 – design

Design-ul ultra portabil al Seriei 3 300V încorporează o ramă mai subțire decât un deget (cu 55-50% mai subțire decât modelele anterioare*3). Mai ușoră și mai subțire, rama nu compromite dimensiunile ecranului şi îl face deosebit de portabil. Design-ul modern și stilat este accentuat de finisajele de înaltă calitate şi de culorile puternice şi atrăgătoare.

Aspectul elegant al modelului 300V nu aduce niciun compromis la nivelul performanței. Tastatura de înaltă calitate de tip „Island” face tastarea uşoară: veți scrie mai repede și fără erori. Design-ul premium, ergonomic oferă un spațiu mai mare între taste, fiind optimizat pentru maxim de confort. Fiecare tastă a fost testată individual pentru durabilitate și fiabilitate de 10 milioane de ori (echivalentul a 6 ani de scris).

Laptop Samsung Seria 3
Laptop Samsung Seria 3

Samsung Seria 3 – hardware

Datorită tehnologiei Samsung Fast Start, Seria 300V pornește aproape instantaneu, în doar câteva secunde de la deschiderea ecranului sau apăsarea butonului de „Power”. Modul hibrid „Sleep” îmbină pornirea rapidă a modului clasic „Sleep” cu stabilitatea modului „Hibernare”, pentru a nu mai fi nevoie să aştepţi între 30 şi 60 de secunde pentru ca laptopul să pornească.

Odată pornit, notebook-ul vă va uimi prin puterea celui mai recent procesor Intel Core i7 (până la Quad Core)/i5/i3. Vă puteţi bucura de browsing web mai rapid, de programele Microsoft Office, de muzică sau de conversații video, cu un timp de așteptare mult mai mic pentru un răspuns, chiar și de la cele mai complexe aplicații.

Puterea de procesare grafică a noii plăci video NVIDIA GeForce face din 300V dispozitivul ideal pentru gaming, vizualizare de filme HD sau editare foto.

Display-ul anti-reflexiv se adaptează perfect nevoilor voastre de utilizare, asigurând o citire mult mai bună, chiar și în lumina solară, pentru un confort ocular sporit chiar și după multe ore de lucru.

Laptop Samsung Seria 3
Laptop Samsung Seria 3

Bateria modelului 300V oferă până la 7.0 ore (baterie 4400mAh) / 9.0 ore (baterie 5200mAh) la o singură încărcare, pentru a putea lucra, comunica și socializa pentru mai mult timp, fie că vă aflați într-o cafenea, într-o sală de clasă sau în orice alt loc.

Tehnologia inteligentă de încărcare a bateriei Samsung Power Plus permite bateriei să păstreze 80% din capacitatea inițială pentru până la 1000 de reîncărcări – de până la 3 ori mai mult decât o baterie obișnuită, care rezistă în mod normal în jur de 300 de cicluri. Așadar, 300V este mult mai economic și mai prietenos cu mediul, pentru că bateria trebuie înlocuită de mai puține ori în timpul ciclului de viață al dispozitivului.

Totodată, design-ul ușor și compact al lui 300V permite o mai bună portabilitate. Chiar dacă viața în mișcare poate fi dificilă pentru unele notebook-uri, ce pot fi zgâriate cu ușurință, carcasa Samsung Durcase a modelului 300V dispune de o suprafață rezistentă, care protejează laptopul de riscurile loviturilor și îi va menține aspectul nou pentru mai mult timp.

Samsung Seria 3 – pret

Notebook-uri din Seria 3, 300V sunt disponibile pentru prețuri cuprinse între 1.599 şi 3.099 lei şi pot fi achiziţionate din lanţurile de retail online si offline (emag.ro, Altex, Flanco si Domo).