Samsung Galaxy Tab Active 2 este o tabletă pentru mediul de business, cu design rezistent, orientat către nevoile angajaților. Este gândită pentru industria transporturilor, a siguranţei publice şi a industriei prelucrătoare. Galaxy Tab Active 2

Samsung Galaxy Tab Active 2 este realizată în colaborare cu IBM Maximo pentru a putea îngloba toate capabilităţile de gestionare a resurselor şi a mediului de lucru. Integrează date biometrice, modulul multi-window şi creionul digital S Pen.

Tableta are opţiuni profesionale de prindere la bordul vehiculelor destinate flotelor comerciale și sectorului public prin parteneriate cu Gamber Johnson și Ram Mounts. Cu ajutorul colaborării cu ECOM Instruments, au fost integrate noi funcții care oferă protecţie împotriva condiţiilor extreme regăsite în industria petrolieră, farmaceutică şi chimică. Alte funcţionalităţi sunt scanarea portabilă a codurilor de bare oferită de Koamtac, curelele de mână produse de Otterbox şi tastaturile ultrarezistente portabile de la iKey.

Samsung Galaxy Tab Active 2 deţine certificare MIL-STD-810, care asigură durabilitatea tabletei sub presiuni excesive, temperaturi ridicate, medii ostile, vibraţii sau căderi bruşte. Tableta dispune de funcții care asigură durabilitatea, cum ar fi o carcasă de protecţie împotriva şocurilor produse de la 1.2m înălţime, rezistenţă la apă şi praf prin certificarea IP68 şi un ecran tactil mai bun care permite utilizarea tabletei cu mănuşi sau mâini umede. Aceste caracteristici asigură o mai bună durabilitate în condiţii extreme, cu un design simplu şi o interfaţă care permite utilizarea tabletei cu o singură mână.

Este subţire şi uşoară este concepută astfel pentru ca angajații din teren să lucreze într-o poziție ergonomică, aceasta având funcţionalităţi care extind instrumentele utile celor aflaţi la locul de muncă, instrumente printre care se află și o variantă îmbunătățită a noului S Pen, cu 4096 puncte de presiune şi opţiunea air command. S Pen dispune de asemenea de certificare IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf pentru a fi folosit în medii exterioare, chiar şi în condiţii meteorologice nefavorabile.

Folosind camera foto de 8 megapixeli pe spate / 5 megapixeli frontala se pot face fotografii ale cardului de identitate sau imagini scanate, necesare în activitatea pe care o desfășoară. Un nou scanner de amprentă oferă o autentificare mai sigură, iar funcţia de recunoaştere facială reprezintă o opţiune comodă de deblocare a dispozitivului cu o singură mână. Atunci când tableta este sincronizată cu noul giroscop şi senzorii geomagnetici, angajaţii vor beneficia de o gamă mai largă de capabilităţi ale realităţii augmentate (AR). AR poate acum să fie folosită cu Galaxy Tab2 pentru programul de training al angajaţilor şi pentru gestionarea relaţiilor cu clienţii, companiile având astfel posibilitatea să-şi pregătească angajaţii într-un mediu realist fără a fi nevoie să se deplaseze în teren. Aceasta conţine, de asemenea, funcția NFC.

Dispozitivul dispune și de conectivitate LTE, încărcare facilă şi rapidă cu un control eficient al bateriei mai multor dispozitive şi pini de semnal suplimentar pentru conectarea opțională la tastatură.

Specificaţii Samsung Galaxy Tab Active 2

 
Display: 8.0” WXGA TFT (1280×800 pixeli)
Procesor: Samsung Exynos 7870, Octa-core 1.6GHz
Rețea: LTE Cat.6 (300Mbps)
RAM; 3GB
Stocare: 16GB
Card de memorie: microSD de până la 256GB
Cameră: 8.0MP AF + 5.0MP, Flash
Conectivitate: USB 2.0 Type C, Pogo Pin
Senzori: accelerometru, senzor de amprentă, senzor Gyro, senzor geomagnetic, senzor Hall, senzor de proximitate, senzor de lumină RGB
Wireless: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4GHz+5GHz), Wi-Fi Direct, BT 4.2, NFC
Localizare: GPS + GLONASS
Dimensiuni: 127.6 x 214.7 x 9.9mm, 415g (Wi-Fi) / 419g (LTE)
Baterie: 4,450mAh, Înlocuibil
Sistem de operare: Android 7.1

Nu avem informații despre prețul Samsung Galaxy Tab Active 2.