Microsoft Surface Book 2 a fost lansat oficial, iar detaliile tehnice sunt destul de lăudate pe site-urile internaționale. Pentru că am văzut și la noi vreo trei fani Surface, vă prezint mai jos toate detaliile pe care le-am putut găsi despre tabletă / laptop / hibrid.

Surface book 2

Surface Book 2

Am scrisla lansarea oficială despre Surface Book, primul lor laptop/tabletă cu Windows 10 și putere de procesare mare, pentru a înlocui laptopul clasic. A venit și o actualizare de specificații în 2016. Modelul are și styus și poți atașa și accesorii cu Bluetooth pentru o experiență completă.

Noul Surface Book 2 vine în două versiuni acum, una are un ecran mai mare, de 15 inch, dar de asemenea vine cu procesoare mai puternice, cu placă grafică nouă, probabil va fi pe lista de Crăciun a multor creativi din agenții. Rămâne și modelul de 13 inch, care anul acesta este mai accesibil ca preț.

Procesoarele sunt Intel Core i5 sau i7 din generația a opta, deci vor fi probabil versiunile quad-core. Cea de 13 inch vine cu Nvidia GTX 1050 cu 2GB de memorie și 8 GB sau 16 GB de RAM, iar cea mare are praca grafică Nvidia GTX 1060 cu 6GB de memorie și 16GB de RAM. Autonomia este anunțată oficial la 17 ore, dar măcar 2/3 ar trebui să țină, cum se întâmplă cu dispozitivele portabile.

Are Bluetooth 4.1, două porturi USB normale, un USB Type-C, mufă de căști 3.5 mm jack, camere foto, de 8 megapixeli pe spate și 5 megapixeli frontala, sunet Dolby Atmos pentru căști, tastatură cu butoanele luminate. Modelul de top are 1,9 kilograme, iar prețul său urcă spre 2.500 de dolari, iar modelul entry are doar 1,63 kilograme, iar prețul este de la 1.500 de dolari.

Surface Book 2 se poate detașa de tastatură și se poate utiliza ca tabletă obișnuită, având ecran tactil. Fără accesorii cântărește 0.8 kilograme (15 inch) sau 0.72 kg (13 inch), adică destul de ușor de utilizat cu o mână.

Modelele de top vor putea fi utilizate și pentru creație grafică, editare video și aplicații de top, precum și cum spune The Verge, pentru fișiere Excel de mari dimensiuni 🙂

Conform Wired, lansarea comercială în magazine va fi din 16 noiembrie.