Vector Watch, ceasul smart lansat luna trecută în Elveția, proiect realizat de o echipă românească și finanțat de Radu Georgescu, a fost lăudat în primele review-uri. Cei de la PocketLint au testat modelul Luna (există și un al doilea model, Meridian). Apreciază design-ul foarte bun, materialele premium și autonomia.
Vector Watch pocketlint

Da, este adevărat, nu menționează deloc România și senzația mea este că nici nu vor sublinia asta în vreun fel. CEO-ul companiei este acum Joe Santana, un profesionist care a mai condus start-up-uri.

Pregătesc o lansare comercială în luna iunie, pînă atunci adună aplicații oficiale care vor fi compatibile cu sistemul de operare dezvoltat special pentru smartwatch. Vor fi 50 de aplicații importante realizate pînă atunci, spun oficialii companiei.

Prețul pentru modelul Vector Luna este de 349 dolari, va fi lansat în SUA și probabil în UK. De-aia zic că nu au treabă cu România. Asta nu înseamnă că nu e un produs interesant. Concurență mare în zona smartwatch…

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!