Știm aproape totul despre Samsung Galaxy S9, iar Samsung tocmai a confirmat oficial că lansarea va fi pe 25 februarie, înainte de Mobile World Congress 2018 din Barcelona. Sper să fiu acolo și să vă prezint oficial noul telefon chiar în ziua lansării.

SAmsung Unpacked sunt evenimentele oficiale la care se lansează Samsung Galaxy S9 și S9 Plus, dar și Note în a doua parte a anului. Mai sus este invitația oficială la eveniment, trimisă jurnaliștilor și bloggerilor de tehnologie. După cum se vede, focusul principal de anul acesta este pe camere foto, ceea ce confirmă discuția de ieri privind senzorii Isocell.

Scrisesem deja și despre lansarea Samsung Galaxy S9. De obicei, ei au eveniment cu o zi înainte de deschiderea Mobile World Congress sau IFA Berlin, iar acum s-a confirmat încă o dată că păstrează același ritm. Deși se scria la greu că va fi lansat pe 26 februarie, era clar că 26 e prima zi de MWC și lansarea este pe 25 februarie. Iar acum, a venit și confirmarea oficială. Lansarea este pe 25 februarie seara, sper să ajung iar. O să fiu acolo oricum, probabil filmez/scriu în noaptea de după eveniment.

Discuția continuă dacă noul Samsung Galaxy S9 va avea și o cameră 3D frontală, care să permită deblocarea cu fața, la fel ca Face ID la iPhone X. Samsung au mai experimentat cu recunoașterea facială sau cu iris scan, dar niciuna dintre tehnologii nu avea scanare 3D și puteau fi păcălite în anumite situații.

Design-ul nu se schimbă față de S8, au cam aceleași dimensiuni și cam aceleași funcții, dar fiecare element din interior este îmbunătățit. Va fi un alt tip de ecran, mai rezistent, un alt procesor, memorii RAM mai rapide, stocare mai rapidă, baterie mai performantă. Să vedem și ce preț va avea Samsung Galaxy S9. Să vedem câte diferențe sunt între S9 și S9 Plus, dincolo de diagonala ecranului, camera foto de spate și dimensiunea bateriei. Nu mai e mult, doar o lună 🙂

Via: Forbes