Guest-post scris de Andreea Stan – www.andreeastan.ro.
Ce este micuță, ușoară și face scandal mare ?! Mini Boombox, cochetă boxă portabila de la Logitech. Gadget-ul are un design minimalist compact, cu butoane capacitive invizibile (se colorează frumos top display-ul doar când sunt activate) și este disponibilă pe roșu, alb și negru.

Logitech MiniBoomBox
Logitech MiniBoomBox

Am purtat Mini Boombox-ul Logitech timp de o săptămâna peste tot cu mine și m-am delectat cu muzică de pe telefon în mașină, cu cea de pe calculator acasă (la birou nu e frumos să asculte toți muzică ta) dar mai ales m-am bucurat de cele mai reușite conferințe telefonice de până acum. Dacă aș fi fost încă studentă cu siguranță o luăm la party-uri cu mine (aș fi avut un succes nebun în față oricărui sistem sourround sau laptop).

Mini Boombox-ul , se setează și utilizează cu ușurință și o data conectat se gestionează cu ușurință de pe telefon sau laptop. Permite conectarea la până la 3 device-uri: smartphone-uri, tablete, laptop-uri și orice alte dispozitive ce suportă BluetoothA Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) inclusiv telefoane cu Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5) și se încărca la USB (are și adaptor de priză). Producătorul spune că are autonomie de până la 10 ore cu volumul dat la maxim dar la mine a rezistat o zi întreagă în țeste la un volum rezonabil (între noi fie vorba, la peste 50% din volum, sunetul are oarecare distorsiuni).

Prea multe cuvinte nu trebuie înșirate pentru a descrie performanțele miniaturii. Dispune de o cameră acustică special concepută care oferă un sunet bass de calitate, iar difuzorul cu microfon încorporat emite un sunet clar, uimitor chiar pentru dimensiunile reduse pe care le are.

ads

Logitech MiniBoomBox

Nu o luați în considerare dacă vreți să cărați mereu subwoofere-le și sateliții oriunde vreți să ascultați muzică (poate așa va creșteți mușchii) și să organizați tone de cabluri înainte de a va putea bucura de un sunet bun. Portabiliate și performanță sunt cuvintele cheie al micii bestii cochete. O poți pierde într-o geantă, încape într-un buzunar și e mai ușoară decât multe smart phone-uri (11,5 X 7,12 X 5,8 cm și 229 g). Pe scurt, Mini Boombox-ul de la Logitech este micuță, ușoară și face scandal mare.