Asus Republic of Gamers a lansat odată cu ROG Phone 3 și noi periferice pentru cea mai bună experiență de gaming mobil. Printre ele se numără ROG Falchion, ROG Cetra RGB și ROG Strix XG16.

Republic of Gamers oferă noi periferice pentru gaming mobil: tastatura de gaming wireless ROG Falchion, căștile de gaming ROG Cetra RGB oferă tehnologie de anulare activă a zgomotelor, plus ecranul portabil pentru gaming ROG Strix XG16 cu baterie încorporată, rată de refresh de 144 Hz și un suport special.

Tastatura de gaming wireless ROG Falchion oferă un aranjament care economisește spațiul, având dimensiunea de 65% față de o tastatură standard, un panou tactil prietenos și interactiv cu multiple funcții și iluminare wireless Aura Sync. Căștile de gaming ROG Cetra RGB sunt dotate cu o tehnologie de anulare activă a zgomotelor (ANC) și cu iluminare RGB ce se poate personaliza. Tastatura wireless este mecanică și aduce un design nou, care are o dimensiune de 65% față de cea a unei tastaturi standard. Oferă o copertă versatilă și un panou tactil interactiv care poate ajusta volumul, reda sau opri muzica și poate face zoom pe ecran. Panoul tactil poate fi, de asemenea, programat să fie utilizat drept cheie macro iar LED-urile RGB din interiorul panoului tactil să indice starea bateriei în timp real. Oferă gamerilor conectivitate ultra-rapidă de 1 ms în banda de 2,4 GHz și până la 400 de ore de autonomie a bateriei. Cu un design de ultimă generație și funcții prietenoase, ROG Falchion le oferă jucătorilor control și performanțe de nivelul următor.

Căștile de gaming ROG Cetra RGB suportă multiple platforme prin intermediul unei conexiuni USB-C®, inclusiv telefoane mobile, PC-uri, Mac-uri și Nintendo Switch™. Tehnologia de anulare activă a zgomotelor (ANC) și modul inovator Ambient al căștilor auriculare oferă utilizatorilor o experiență completă a jocului, muzicii și a altui tip de conținut media fără perturbări, dar utilizatorii au și posibilitatea de a auzi sunete din exterior, în funcție de necesități. Driverele exclusive de 10 mm Asus Essence oferă sunet optimizat pentru jocuri și bași puternici. Utilizatorii pot alege dintre trei dimensiuni ale dopurilor de silicon și ale aripioarelor pentru fixare în ureche, precum și o pereche de dopuri din spumă ― totul pentru a oferi flexibilitate și a asigura o purtare confortabilă. Iluminarea RGB a căștilor lasă utilizatorii să se bucure de o calitate audio înaltă într-un mod stilat.

ROG Strix XG16 este un ecran de gaming portabil de 15,6 inch cu baterie încorporată care oferă rate de reîmprospătare de până la 144 Hz și o rezoluție 1080p. Este dotat cu două porturi USB-C și un port Micro HDMI, care oferă conectivitate flexibilă și abilitatea de a se încărca în timpul jocului. Suportul prietenos de pe spate poate fi deschis până la 70° și permite amplasarea stabilă a ecranului pe o suprafață plată, în orientare Vedere sau Portret, pentru vizionare confortabilă oriunde te-ai afla. Sub suport se află un model de tip plasă cu text cibernetic, care conferă o notă în plus esteticii futuriste a acestui ecran. Ecranul oferă culori și luminozitate de înaltă calitate, iar panoul IPS permite vizionarea la unghiuri largi. ROG Strix XG16 este compatibil cu trepiedul ROG Tripod, care le permite gamerilor să poziționeze ecranul deasupra unui laptop pentru utilizarea în regim de ecran dual.

Nu avem detalii privind disponibilitatea în România și prețul.