Acer a lansat la CES 2018 noul Swift 7, prezentat drept cel mai subțire laptop din lume. Modelul oferă productivitate de top, portabilitate și conectivitate neîntreruptă prin 4G LTE. Dispune de procesoare puternice Intel Core.

Acer Swift 7
Acer Swift 7

Acer Swift 7 (SF714-51T) are o grosime de doar 8,98 mm cu un design ultraportabil care îmbină un procesor puternic Intel Core i7 și o durată de viață a bateriei pe întreaga zi, plus o conexiune 4G LTE. Dispune de tehnologie eSIM, care permite descărcarea și activarea profilelor fără o cartelă SIM fizică. Tehnologia wireless 802.11ac cu 2×2 MIMO asigură conexiuni fiabile și rapide la rețeaua de domiciliu sau de la birou.

Echipat cu un procesor Intel Core i7 din generația a 7-a, Swift 7 oferă performanțe bune, o experiență Windows 10 fluidă și o durată de viață a bateriei de până la 10 ore. Are SSD PCIe cu capacitate de 256 GB și 8GB de memorie LPDDR3. Un cititor de amprentă permite conectarea mai sigură și fără parolă prin Windows Hello. Laptopul are șasiul realizat din aluminiu. Noul ecran are diagonala de 14 inchi și oferă un display Full HD IPS cu touchscreen protejat de Corning Gorilla Glass NBT. Tastatura este iluminată.

Acer Swift 7 va fi disponibil în EMEA din luna aprilie la prețuri începând de la 1.699 euro.

Acer Spin 3
Acer Spin 3

Acer Spin 3: atrage atenția

Acer a anunțat tot la CES 2018 lansarea laptopului Spin 3 (SP314-51) reînnoit, creat pentru utilizatorii care caută un dispozitiv versatil pentru productivitate și divertisment pe durata întregii zile. Balamaua durabilă 360° permite funcționarea în modul laptop, tabletă, afișaj și chiar “cort” pentru economisirea spațiului, toate într-un singur dispozitiv. Acum echipat cu un procesor puternic Intel Core din generația a 8-a și opțiuni impresionante de stocare, Spin 3 îmbină performanțele excepționale cu portabilitatea. Oferă o durată de viață a bateriei de până la 12 orev pentru lucrul digital și joacă în mișcare și două difuzoare frontale cu tehnologie Acer TrueHarmony. Ecranul de 14 inch al Spin 3 oferă imagini vii cu tehnologia Full HD IPS, permițând conținutului pe ecran să strălucească în detalii excepționale.

Acer Spin 3 va fi disponibil în EMEA din luna ianuarie la prețuri începând de la 649 EUR.

Acer Nitro 5
Acer Nitro 5

Laptop de gaming Acer Nitro 5

Acer  a lansat la CES 2018 și noul model de laptop de gaming Acer Nitro 5, destinat jucătorilor de ocazie care caută performanțe excelente alături de un design atrăgător și modern. Echipat cu Windows 10, noul laptop de 15 inci este orientat către utilizatorii obișnuiți care se bucură de entuziasmul jocurilor cu prietenii și își doresc să construiască o rețea proprie de jucători.

Acer Nitro 5 este echipat cu grafică de ultimă generație AMD Radeon RX560 și de asemenea cele mai recente procesoare mobile AMD Ryzen pentru performanțe bune. Unitatea internă SSD a Nitro 5 este disponibilă până la 512 GB. Viteza ridicată a memoriei RAM DDR4 de până la 32 GB combinată cu SSD-ul oferă pornire și încărcare rapidă, precum și restart în doar câteva secunde, astfel încât jucătorii să poată ajunge imediat la acțiune. Aflat în mijlocul acțiunii, aplicația NitroSense de la Acer permite monitorizarea CPU/GPU și reglarea vitezei ventilatorului de răcire prin intermediul Acer CoolBoost pentru a le menține în funcțiune optimă.

Ecranul IPS Full HD cu diagonala de 15,6 inch oferă imagini strălucitoare, cu detalii clare, permițând utilizatorilor să urmărească cu precizie fiecare mișcare a inamicilor. Pentru o mai bună colaborare online, camera web HD frontală permite jucătorilor să se ocupe de strategie față-în-față și apoi să sărbătorească împreună victoriile. De asemenea, utilizatorii pot difuza cu ușurință jocuri live cu Mixer direct din bara de jocuri a Windows 10, apăsând tasta Windows plus G.

Acer Nitro 5 va fi disponibil în EMEA de la 1.099 euro.