Acer Swift 7, prezentat de producător ca fiind “cel mai subțire din lume”, este de-acum disponibil în România. Are practic o grosime sub 1 centimetru, dar fără a renunța la puterea hardware.

swift-7_04

Acer Swift 7 a fost lansat în septembrie, la IFA Berlin 2016, iar de-acum este disponibil în magazinele partenerilor Acer din România. Are prețul recomandat de 5499 de lei.

Laptopul Acer Swift 7 are doar 9,98 mm grosime și cântărește 1,1 kg. Are procesor Intel Core i5-7Y54 Kaby Lake, SSD de 256GB, 8GB de RAM, tehnologie wireless (MU – MIMO 2×2 802.11ac), două porturi USB Type C, difuzoare Dolby și cameră HD cu HDR. Notebook-ul rulează Windows 10.

Acer Swift 7 are design unibody din aluminiu, carcasa având un mix de culoare neagru cu auriu. Are display IPS de 13,3 inch Full HD acoperit de Corning Gorilla Glass și ramă redusă ca grosime.

Laptopul oferă până la 9 ore de autonomie, conform producătorului.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa mas[email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!