Conform presei americane, Apple va organiza un eveniment în martie 2016 pentru lansarea Watch 2, următoarea generație a ceasului smart. De asemenea, se zvonește că la acest eveniment de început de an va fi dezvăluit și noul iPhone 7 Mini.

Apple-Watch-5

Apple Watch 2 ar trebui să rezolve multe dintre problemele raportate pentru prima generație a ceasului. De asemenea, ar trebui să aducă un design mai bun pentru compania cu cele mai „arătoase” produse din lume. Cea mai importantă noutate ar fi adăugarea unei camere pe ecranul principal, care să permită comunicarea pe Facetime sau alte aplicații de chat. De asemenea, va include un modul WiFi pentru a se conecta la Internet și fără un smartphone, de exemplu, când te lasă de tot bateria de la iPhone. Zvonurile vorbesc despre lansarea unor benzi smat pentru ceas, care adaugă o serie de senzori care transmit date și permit analiza mai bună a antrenamentelor de fitness.

De asemenea, în martie 2016 s-ar putea lansa oficial noul iPhone 7 Mini, care vine cu procesor Apple A9, dar ecran de numai 4 inch, fără a avea 3D Touch sau senzor de amprentă. Este o direcție interesantă și mulți s-au declarat interesați de așa ceva, dar prețul de 500 de euro ar putea fi mare pentru un astfel de terminal.

Să vedem dacă informațiile se confiră și oficial sau nu.