Asus ZenBook 13 (UX331UAL) a fost lansat oficial la CES 2018. Este un laptop ultrasubțire cu Windows 10, ultra-ușor și puternic. Oferă un grad ridicat de mobilitate având o greutate de doar 985 de grame, carcasă metalică și autonomie de până la 15 ore.

În ciuda formei compacte, ZenBook 13 nu face compromisuri în ceea ce privește performanța: procesorul Intel Core din generația a 8-a, memoria RAM de 16GB și SSD-ul ultra-rapid de 1TB pot îndeplini cu rapiditate sarcinile de zi cu zi, în timp ce sistemul audio Harman Kardon redă un sunet captivant.

Sistemul de operare Windows 10 preinstalat furnizează o experiență familiară și sigură, incluzând funcții precum Windows Hello, Modern Standby și asistentul digital Cortana de la Microsoft pentru activități de lucru mai productive și mai eficiente.

Alte modele Asus

Asus X507. Oferind portabilitate și performanțe fără compromis pentru activitățile de zi cu zi, laptopul Asus X507 are o greutate de 1,68 Kg, este pus în mișcare de cea de a 7-a generație de procesoare Intel Core i7. Grafica Nvidia GeForce MX110 se alătură designului convenabil cu stocare duală. Având ecran NanoEdge FullHD cu ramă foarte subțire pentru efecte vizuale de neegalat și Windows 10 preinstalat împreună cu asistentul Cortana, Asus X507 este laptopul ideal pentru lucru și divertisment.

Vivo AiO V272 dispune de cea de a 8-a generație de procesoare Intel Core i7 și de grafica Nvidia GeForce MX150 pentru performanțe fără compromis. Ecranul sensibil la atingere, cu diagonala de 27″, redă 100% spectrul de culoare sRGB și are unghiuri largi de vizualizare de 178˚, oferind efecte vizuale mai apropiate de realitate. Sistemul audio ASUS SonicMaster cu difuzoare bass-reflex completează experiența de utilizare. Aplicația ASUS ZenAnywhere le furnizează utilizatorilor posibilitatea a accesa sistemul remote, transformând Vivo AiO V272 într-un centru cloud personal. Sistemul de operare Windows 10, preinstalat, oferă o experiență de lucru sigură și familiară, incluzând funcțiile de recunoaștere vocală pentru mai multă productivitate și eficiență.

Vivo AiO V222 beneficiază de un ecran FullHD de 22 de inci, fără ramă, cu un raport ecran/corp de 87%, pentru efecte vizuale uimitoare de la o margine la alta. Combinat cu sistemul audio avansat ASUS SonicMaster cu bass-reflex și tehnologiile exclusive ASUS Splendid și Tru2Life Video, Vivo AiO V222 oferă efecte vizuale remarcabile, și un sunet de cristal.

Abia aștept să le vedem în magazine și să aflăm și prețurile.