Asus ZenBook Flip S (UX370) a primit premiul al Computex 2017 d&i Award și este cel mai subțire laptop convertibil din lume și, de asemenea, cel mai ușor. Combină designul premium cu funcționalitatea unui ecran care se poate roti la 360 de grade.

Asus ZenBook Flip S este ultrasubțire – are o grosime de numai 10,9 mm și o greutate de 1,1 kilograme. Balamaua 360° ErgoLift are un mecanism dual de acțiune care ridică și înclină tastatura în poziția perfectă de lucru, atunci când ecranul este deschis dincolo de unghiul de 135°.

ZenBook Flip S dispune de Windows 10 și este echipat cu procesorul Intel Core i7-7500U din generația a șaptea și un SSD PCIe ultrarapid de 1TB, permițându-le utilizatorilor să navigheze cu ușurință prin sarcinile zilnice. Pentru a păstra ZenBook Flip S rece și confortabil, inginerii Asus au inventat un sistem de răcire complet nou, utilizând componente de ultimă oră, incluzând aici și un ventilator cu pale din polimer-cristal-lichid, cu o grosime de numai 0,3 mm.

Ecranele NanoEdge multitouch cu rezoluții de până la 4K UHD de pe ZenBook Flip S suportă stylus activ, combinând experiența vizuală uimitoare cu un mod de interacțiune foarte convenabil. ZenBook Flip S include, de asemenea, cel mai mic senzor Asus pentru citirea amprentelor, măsurând numai 16 x 3,6 mm, pentru autentificare printr-o singură atingere via Windows Hello, atât în modul laptop, cât și în cel de tabletă.

Deocamdată nu am informații privin prețul Asus ZenBook Flip S. Vă anunț imediat ce apar informații pe tema asta.

Pentru cei care caută un dispozitiv portabil care să fie ușor, dar suficient de puternic pentru a realiza task-urile zilnice de la birou, dispozitivele Asus reprezintă deseori prima alegere. Sunt ușoare, dar fiabile și au o construcție solidă, care nu se defectează des. Iar dacă aveți neplăceri există în România service foarte rapid și ok, spre deosebire de multe alte produse hardware.