Cei de la MMD, partener licențiat al monitoarelor Philips, au lansat în România un dock/stand USB pentru monitoare. Gândit pentru birouri, standul permite conectarea notebook-urilor la un monitor, pentru acces facil la toate perifericele printr-o conexiune USB 3.0 foarte rapidă.

Casual young woman using computer in office
Casual young woman using computer in office

Se poate folosi cu orice monitor Philips sau cu orice alt monitor compatibil cu montura de tip VESA (100 x 100). Este disponibil pentru ecrane de la 19 și până la 28 inci (48 – 71 cm). Suportul oferă utilizatorilor libertatea de a alege dimensiunea de afișare, rezoluția și tehnologia cea mai potrivită aplicațiilor pe care le folosesc – până la claritatea incredibilă a rezoluției 4K UHD de 3840 x 2160 pixeli. Iar dacă un monitor nu este suficient, utilizatorii pot conecta până la șase ecrane la dock stand prin HDMI, DisplayPort și USB – toate prin intermediul unui singur cablu USB care face conexiunea între dock stand și notebook.

În ciuda simplității pe care o oferă, design-ul Philips SmartErgoBase permite noului Philips Docking Stand, ridicarea, coborârea, înclinarea și rotirea acestuia pentru a așeza ecranul în poziția corectă pentru utilizator.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!