Pînă acum camerele web erau doar pentru utilizatorii desktop care vroiau să facă video-chat, dar Logitech atacă un segment nou: camera pentru streaming și video-blogging. Fără să fie foarte scumpă, Logitech C922 Pro Stream permite transmiterea imagini Full HD sau 720p la 60fps.

jpg-72-dpi-rgb-c922-group

De asemenea se poate folosi pentru videoblog, are un trepied, dar și software special cu modificarea fundalului. Este gândită pentru cei care folosesc Twitch pentru streaming de jocuri, dar o puteți folosi, evident și pentru Youtube.

Modul îmbunătățește precedenta versiune, Logitech C920 HD Pro Webcam, care a fost pînă acum cel mai recomandat model de webcam de către vloggeri și jucătorii profesioniști. Au adăugat corecția automată a imaginii în condiții de iluminare slabă și focalizare automată, clară. Indiferent din ce unghi este așezată camera web pentru a filma, cele două microfoane omnidirecționale cu anularea zgomotului permit un streaming cu un sunet stereo fără întreruperi.

jpg-72-dpi-rgb-c920-g-ctg1

Logitech a lucrat îndeaproape cu cea mai mare companie de software de streaming a jocurilor, XSplit, pentru a integra aplicațiile cunoscute de redare video și alte setări predefinite pe modelul C922 pentru a oferi cea mai buna experiență utilizatorilor săi. Camera web C922 vine la pachet cu o licență premium XSplit valabilă trei luni, care include acces complet la instrumentele profesionale care includ XSplit Broadcaster cât și XSplit Gamecaster astfel încât utilizatorii să poată difuza orice doresc imediat cum scot produsul din cutie.

Camera web Logitech C922 Pro Stream are un preț de 99,99 euro.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!