Canon EOS M5 a fost lansată oficial, este noua cameră foto mirrorless a japonezilor. Îmbină portabilitatea cu tehnologia foto avansată pentru cei care călătoresc.

8152016121459

Canon EOS M5 are procesorul DIGIC 7, care oferă o putere mult mai mare, include mai multe detalii, tonalități mai bogate și mai puține distorsiuni. Include autofocus Dual Pixel CMOS,
pentru a fixa mai precis și mai îndelung camera foto pe subiect.

Senzorul este de 24,2 megapixeli, include micro-lentile fără spații pentru maximizarea câmpului senzorului, crescând sensibilitatea pixelilor la lumină și, în același timp, scăzând susceptibilitatea camerei la fenomenul de zgomot digital. Senzorul include tehnologii similare EOS 80D, s-a îmbunătățit atât dynamic range cât și latitudinea de editare. Sensibilitatea ISO urcă până la 25.600 fără a fi necesară extinderea.

Poate fotografia în rafală la 7 cadre pe secundă, sau 9 cps cu AF fix. Pentru filmări Full HD 60p stabilizarea pe cinci axe a camerei foto vă menține clare cadrele chiar și când folosiți obiective non-stop.

Canon EOS M5 înglobează un vizor electronic mare și plasat central, pentru o utilizare ca de DSLR, și are o rezoluție înaltă și o rată de refresh rapidă, de 120 cps, pentru un confort maxim.

Pe lângă Wi-Fi și NFC, modelul EOS M5 vă oferă conectivitate Bluetooth – care creează o conexiune constantă între smartphone-ul și camera dvs. foto.

Nu am acum detalii despre preț.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!