Canon EOS M5 a fost lansată oficial, este noua cameră foto mirrorless a japonezilor. Îmbină portabilitatea cu tehnologia foto avansată pentru cei care călătoresc.

8152016121459

Canon EOS M5 are procesorul DIGIC 7, care oferă o putere mult mai mare, include mai multe detalii, tonalități mai bogate și mai puține distorsiuni. Include autofocus Dual Pixel CMOS,
pentru a fixa mai precis și mai îndelung camera foto pe subiect.

Senzorul este de 24,2 megapixeli, include micro-lentile fără spații pentru maximizarea câmpului senzorului, crescând sensibilitatea pixelilor la lumină și, în același timp, scăzând susceptibilitatea camerei la fenomenul de zgomot digital. Senzorul include tehnologii similare EOS 80D, s-a îmbunătățit atât dynamic range cât și latitudinea de editare. Sensibilitatea ISO urcă până la 25.600 fără a fi necesară extinderea.

Poate fotografia în rafală la 7 cadre pe secundă, sau 9 cps cu AF fix. Pentru filmări Full HD 60p stabilizarea pe cinci axe a camerei foto vă menține clare cadrele chiar și când folosiți obiective non-stop.

Canon EOS M5 înglobează un vizor electronic mare și plasat central, pentru o utilizare ca de DSLR, și are o rezoluție înaltă și o rată de refresh rapidă, de 120 cps, pentru un confort maxim.

Pe lângă Wi-Fi și NFC, modelul EOS M5 vă oferă conectivitate Bluetooth – care creează o conexiune constantă între smartphone-ul și camera dvs. foto.

Nu am acum detalii despre preț.