Dell a lansat azi o serie nouă de laptopuri din toate gamele de top: XPS, Inspiron și Vostro, iar cel mai frumos notebook de 13 inch, Dell XPS 13 are de-acum ediție rose gold. Eu lucre pe XPS 15 pe care l-am ales pentru ecranul 4K, dar privind retrospectiv puteam merge liniștit pe XPS 13, portabilitatea fiind un plus binevenit. Data viitoare !

dell-xps_13_rose-compressor

Dell XPS 13 este de asemenea cel mai mic laptop cu display de 13 inch din lume, are un ecran “InfinityEdge” aproape fără margini, iar acum oferă şi mai multă putere și o autonomie mai îndelungată a bateriei. Pe lângă Rose Gold vine și în versiunea clasică argintie.

Ca noutăți aș menționa: noile procesoare puternice Intel Core de generaţie 7, o nouă baterie mai mare, de 60WHr, cu o durată mai îndelungată de viaţă (până la 22 de ore în regim FHD şi de până la 13 ore în regim QHD+). Include noua tehnologie Killer 1535 Wireless-AC pentru conexiuni WiFi puternice şi fiabile. Începe de la o greutate de 1,35 kg şi are dimensiuni ultrasubţiri 9-15 mm. Materiale premium precum aluminiu laminat, fibră de carbon şi sticlă Corning Gorilla pentru o durabilitate incredibilă şi un design deosebit.

Alte modele Dell

Compania americană a anunțat oficial laptopurile Inspiron 15 & 17 5000, disponibile în culori strălucitoare şi cu unele caracteristici acualizate pentru un stil modern. Laptopul Inspiron 15 5000 este perfect pentru persoanele şi familiile care împart PC-ul, în vreme ce laptopul Insipron 17 5000 reprezintă un excelent înlocuitor al desktopului, ocupînd mai puțin spațiu p birou şi permiţându-vă să vă luaţi proiectele sau conţinutul la drum.

Modelele vin cu un nou design, mai subţire, şi o gamă de culori amuzante care includ Sparkling White, Midnight Blue, Fog Night, Matte Grey, Black, Bali Blue, Tango Red şi Cosmic Purple. Camera opţională în infraroşu cu Windows Hello vă permite logarea prin intermediul privirii (FHD de 15 inch, touchscreen). Puteți opta pentru un drive DVD pentru stocare suplimentară şi urmărire materiale video.

Dell a anunţat și disponibilitatea unei noi linii de PC-uri Vostro, proiectate pentru satisfacerea nevoilor şi cerinţelor specifice ale micilor afaceri – Vostro 14/15 5000 şi Vostro 15 3000. Noile laptopuri de 14 şi 15 inch oferă un design zvelt şi portabilitate mare. Modelul de 14 inch are doar 18,5 mm grosime şi o greutate de start de 1,59 kg. Modelul oferă un ecran FHD opţional. Seria Vostro 14 şi 15 5000 are un aspect premium, cu un înveliș metalic neted ce vine în multiple opţiuni de culoare.

Modelele vor fi disponibile la partenerii Dell din România în următoarea perioadă.