Eviolio X-Board este un hoverboard inteligent, o placă cu roți, dotată cu giroscop și motor electric, care se controlează prin poziția corpului, ca la Segway. Te apleci ușor înainte, merge înainte, te apleci, cotește. Merge cu 12 km/h și are autonomie de 75 de minute.

X-Board (2)

Pedalele sunt sensibile la presiune pentru a determina rapid direcția în care conducătorul vrea să se deplaseze, astfel încât mișcarea este cât se poate de firească.

Designul aerodinamic face posibilă depășirea micilor denivelări sau a pantelor. Viteza se reglează automat în funcție de mișcarea celui care conduce vehiculul, în echilbru sau în plan înclinat, astfel încât deplasarea se face în condiții de siguranță în orice moment.

Echipat cu LED-uri și roți performante, X-Board poate fi folosit atât în exterior cât și în interior, ziua sau noaptea. Bateria este Samsung de 4.4 AH. Dispozitivul are nevoie de 2 ore pentru reîncărcarea completă a bateriei.

Evolio X-Board cântărește 13 kg și este disponibil în 3 versiuni de culoare, negru cu albastru, galben cu mov și galben cu albastru. Va fi disponibil în rețelele specializate începând cu data de 11 aprilie la prețul recomandat de vânzare de 1999 lei.

Gadgetul va fi disponibil în regim de precomandă la prețul promoțional de 1499 lei, pe 16 martie, în limita a 100 de bucăți.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!