Evolio a anunțat azi lansarea X-Fit, un ceas inteligent care se remarcă prin design modern, încărcare wireless și o autonomie de până la 30 de zile. Abia aștept să vină la teste, să vă zic cum se descurcă.

x-fit_pic01

Evolio X-Fit are un ecran E-ink cu dimensiunea de 31×33 mm și o grosime de doar 9,8 mm. Se conectează la smartphone prin Bluetooth 4.0 și transmite automat notificări pentru apeluri ratate, SMS-uri sau diverse alarme. De asemenea, monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul pașilor efectuați, distanța parcursă, viteza deplasării și numărul de calorii consumate. Schimbarea ferestrelor care afișează diverși parametri se face prin simpla atingere a unui buton.

Display-ul E-ink permite utilizatorului o vizualizare clară a meniului, indiferent de unghiul din care ecranul este privit, sau de cât de puternică este lumina soarelui. În funcție de preferințe, background-ul ecranului poate fi customizat în negru sau alb.

ads

Are ca nouate și un modul de încărcare wireless, se încarcă prin simpla așezare a ceasului pe un sistem dock.
Noul ceas inteligent Evolio este rezistent la contactul cu apa, având factor de protecție IPX4 .

Evolio X-fit dispune de o aplicație pentru smartphone, care permite utilizatorului gestionarea și stocarea datelor înregistrate de ceas. Gadget-ul este compatibil atât cu sistemul de operare Android, cât și iOS, începând cu versiunile Android 4.3 și IOS 7.0.
Ceasul inteligent va fi disponibil în principalele rețele de retail la prețul de 199 de lei, începând cu data de 15 septembrie.

Există și o oferă specială: Evolio X-fit achiziționat în regim de precomandă pe site-ul Evolio aduce de la 1 septembrie un discount de 50% la al doilea produs cumpărat. În cazul achiziționării unui singur produs, acesta beneficiază de discount de 10%.