Compania Adata a lansat un hard-disc extern rezistent HD720, pentru cei care călătoresc sau lucrează pe teren. Într-adevăr la astfel de dispozitive de stocare există posibilitatea să rămâi fără date dacă îți care HDD-ul pe jos sau în apă.

ADATA HD720

Adata HD720 a fost proiectat ca fiind unul dintre cele mai durabile dispozitive de stocare. Acesta reușeste prin caracteristicile sale să depășească toate standardele de rezistență, în special pe cele ce implică apă, praf și șocuri fizice, fiind disponibil în variante de până la 2TB. Astfel, indiferent de scopul în care este folosit, în călătorii sau la serivici, utilizatorul obține prin HD720 un mediu de stocare durabil și ușor de utilizat. Îndeplinește standardele IEC/EN 60529 IP68. Spre deosebire de alte hard-uri externe, HD720 nu necesită atenție specială deci e recomandat celor ce nu vor probleme suplimentare. Certificarea garantează rezistența hard-ului la scufundarea în apă cu adâncime de până la 2m timp de 120 de minute. Dispozitivul rezistă cazăturilor de la înălțimea de 1.80 metri, deși standardul cere doar 1.2m.

HD720 este acoperit cu un silicon flexibil, personalizat, dispus în trei straturi pentru a oferi o rezistență sporită la șoc. Mai mult, în cazul unui șoc de natură fizică intră în funcțiune senzorul G Shock ce întrerupe toate operațiile de scriere/citire aflate în curs, astfel prevenindu-se pierderea sau coruperea datelor. Utilizatorii sunt alertați de aceste probleme prin lumina ledurilor roșii și albastre.

ads

Drive-ul extern HD720 se găsește în variante de până la 2TB, astfel încât utilizatorii pot benefecia de suficient spațiu de stocare pentru poze, documente, fișiere audio, etc. Deoarce vine la pachet cu nivele extreme de durabilitate, momentele plăcute și fișierele importante rămân la îndemână indiferent de locația utilizatorului. HD720 dispune de un management inteligent al cablurilor ce se pretează stilului de viață pack-and-go.