HP a prezentat oficial noile laptopuri Envy 13 și Envy x360, profitând de Festivalul de Film de la Cannes. E adevărat că ultrabook-urile au un design fashion care se potrivește la astfel de evenimente.

HP Envy 13 are un desing special și răspunde celor mai exigente cerințe: are un șasiu metalic rezistent, design în nuanțe de argint și aur, display UHD care oferă mai mult de 8 milioane de pixeli, difuzoare quad cu amplificatoare discrete și o cameră HD cu unghiuri largi de vizualizare. Se poate proteja cu un cititor de amprente și Windows Hello. Are versiuni cu procesoarele Intel Core-i3, Intel Core-i5 și Intel Core-i7, grafică dedicată de la Nvidia și multe altele. Există și Envy 17 pentru cei care vor ecran mare de tot. HP Envy 13 va fi disponibil în țările EMEA în luna iunie, cu prețuri începând de la 899 euro, iar cel mare de la 1099 euro.

HP Envy x360 oferă un ecran cu diagonala de 15.6″ și are flexibilitatea unui laptop sau a unei tablete. El are șasiu realizat din aluminiu și balamale flexibile- sunt modele cu procesor Intel și modele cu procesor AMD. Puteți utiliza un creion digital N-tig, dar de asemenea puteți opta pentru un ecran UHD IPS care oferă mai mult de 8 milioane de pixeli pentru vizionarea filmelor, videoclipurilor sau editarea detaliată. HP x360 15 va fi disponibil în țările EMEA în luna iunie, cu prețuri începând de la 899 euro.