XPG Xenia Xe

XPG Xenia Xe: ultrabook de gaming

XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru pasionații de tehnologie, a anunțat o colaborare cu Intel pentru realizarea unui ultrabook de 15.6” performant, subțire și ușor, certificat EVO: XPG Xenia Xe.

Lenovo ThinkPad: serie nouă de produse în România

Lenovo își completează portofoliul ThinkPad cu noi produse pe care le aduce în România. Astfel, consumatorii pot găsi pe piața locală cel mai extins portofoliu ThinkPad din istoria companiei, care include dispozitivele din seriile ThinkPad X, T și L. Sunt dispozitive portabile, desktopuri și monitoare.
acer Spin 5 SP515-51N

Acer Spin 5 review: ultrabook la preț bun

Am testat ultrabook-ul Acer Spin 5 (SP515-51N), un model bine dotat, cu ecran touchscreen care se poate roti, dar și cu un preț destul bun. Desigur, nu are construcția unui model super-premium, dar are autonomie mare și putere de procesare bună.

Acer Spin 5 review: un convertibil puternic și accesibil

Acer Spin 5 este singurul ultraportabil care mi-a lăsat o impresie pozitivă în ultima perioadă. Am văzut multe dispozitive noi, dar fie nu făceau față task-urilor zilnice, fie nu avea autonomie, fie erau fără ecran tactil. Acest model reușește cumva să îmbine cele mai bune caracteristici și cu toate astea este disponibil la un preț […]

Asus ZenBook UX430 și UX530 – design și performanțe

Compania taiwaneză a lansat azi în România noile laptopuri ZenBook UX430 și UX530, două modele sofisticate, elegante și stilate, cu o ramă subțire a ecranului și o formă compactă. Oferă productivitate, dar în același timp sunt cele mai subțiri modele ZenBook care dispun de grafică dedicată de înaltă performanță.

Acer Aspire Swift 7 – ultrabook ultrasubțire și ușor [review]

Am avut ocazia să testez Acer Aspire Swift 7 (S7-371), cel mai subțire ultrabook disponibil la ora actuală, un model care este destul de performant și cu un preț bun. Pe lângă impresia vizuală excelentă, mi-a plăcut și ecranul foarte bun, tastatura bine așezată, un touch-pad de dimensiuni mari și autonomia bună.

Lenovo Yoga Book – review

Am testat Lenovo Yoga Book, dispozitivul hibrid a cărui lansare am prins-o toamna trecută la IFA Berlin. Rămăsesem plăcut impresionat la evenimentul oficial, mai ales după ce am pus mâna pe gadget și m-am jucat cu el. Este incredibil de subțire și ușor, parcă ar fi un caiet studențesc. Scoți creionul și iei notițe sau […]

Top 10 cele mai tari laptopuri pe care le poți cumpăra acum

Am pus în lista de mai jos câteva modele de laptop care ies în evidență, dispozitive pe care le consider esențiale pentru cei care caută un sistem bun la început de an. Clasamentele cu laptopuri sunt greu de făcut din mai multe puncte de vedere, întâi pentru că sunt diferite tipuri de dispozitive, diferite formate, […]

Dell XPS 13 vine în format 2-în-1

Cel mai portabil ultrabook pentru business tocmai a devenit şi mai bun – Dell XPS 13 a fost lansat în versiune 2-în-1, poate fi și tabletă, poate fi folosit și în modul “cort” pentru vizionarea de filme. De asemenea, Dell a actualizat modelul XPS 15, care devine mai puternic.