Apple iPad Pro cu ecran de 12.9 inch a fost confirmat oficial în seara asta, în cadrul evenimentului Apple. Are dotări tehnice foarte bune, aceesorii smart precum tastatură și chiar stylus digital Apple Pencil. 

 

0004

iPad Pro

Procesorul este A9X – generația a treia cu 64 de biți – 2X lărgimea de bandă pentru memorie, 2X mai rapid pentru citirea datelor stocate. Zic ei că este de nivelul unui desktop. Oficialii Apple spun că este mai rapid ca 80% din laptopuri și portabile și are grafica mai bună decât 90% dintre laptopurile concurente. Nu e clar acum câtă memorie RAM are, doar că este mai multă.

Bateria ține 10 ore la noul iPad Pro. Au introdus un sistem de sunet stereo cu volum echilibrat după cum ții tableta. iPad Pro are grosimea de 6.9 milimetri, cântărește cam 710 grame. Apple a pregătit și un accesoriu, Smart Keygboard pentru iPad Pro, iar husa permite utilizatorilor să aibă un adevărat laptop/tabletă.

Apple Pencil – aduc primul stylus digital realizat special pentru iPad Pro. Se încarcă prin conectarea directă la tabletă , are un connector special. Poți scrie de mână și așa mai departe. Urmează demonstrații Microsoft, Adobe și apoi imagini 3D pentru doctori.

Prețul iPad Pro este de la 799 dolari (32GB), 949$ pentru 64GB și 1079$ petru 128GB. Apple Pencil 99 de dolari și Smart Keyboard 169 dolari.

 

Sursa foto: engadget

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!