Asus Republic of Gamers (ROG) a dezvăluit la CES 2018 cea mai nouă linie de produse de gaming. Vedeta este laptopul ROG Strix SKT T1 Hero Edition, dar au lansat și un desktop ROG Strix GL12, noul laptop Asus ROG G703 și multe alte noutăți.

 Asus ROG Strix SKT T1 Hero Edition
Asus ROG Strix SKT T1 Hero Edition

Asus ROG Strix SKT T1 Hero Edition

ROG Strix SKT T1 Hero Edition este un laptop de gaming în ediție limitată, dezvoltat în colaborare cu echipa SK telecom T1. Este conceput pentru jocurile MOBA, având procesor Intel Core i7, placă video Nvidia GeForce GTX din seria 10 și un panou IPS la 120Hz cu o acoperie de 100% a spectrului de culori sRGB. Laptopul vine la pachet împreună cu obiecte de colecție, în ediție limitată, marcate ROG-SK telecom T1, incluzând tricoul echipei și un mouse pad, alături de postere cu echipa SK telecom T1 și Faker. Carcasa poartă emblemele ROG și ale echipei SK telecom T1, cu linii ascuțite și marcaje unice. Semnătura lui Faker, cel mai cunoscut jucător de League of Legends din lume, este prezentă în colțul din dreapta din josul tastaturii. Conceput pentru jocurile MOBA (multiplayer online battle arena), ROG Strix SKT T1 Hero Edition este pus în mișcare de un procesor Intel Core i7 și de grafica NVIDIA GeForce GTX 1060, alături de un panou de nivel IPS cu 120Hz și o acoperire de 100% sRGB.

Tastatura iluminată RGB are taste QWER special marcate și dispune de tehnologie N-key, confirmând faptul că fiecare tastă apăsată va fi o comandă corect interpretată. Tastatura are comutatoare îmbunătățite ce rezistă la 20 de milioane de apăsări, îndeplinind cerințele jocurilor derulate la intensitate.

Asus ROG G703
Asus ROG G703

Asus ROG G703

ROG G703 este primul laptop de gaming din lume echipat cu tehnologie Nvidia G-Sync cu o rată de refresh de 144Hz pe ecranul Full HD de 17,3″. Motorizat de un procesor Intel Core i7-7820HK, supratactat din fabrică la 4,3 GHz și de grafica Nvidia GeForce GTX 1080 cu un vârf de până la 1974MHz, ROG G703 este o stație de gaming fără rival. Ecranele cu o rată înaltă de refresh oferă fluiditate și un timp scurt de răspuns cerut de jucătorii de top din sportul electronic. ROG a creat, de asemenea, versiunea ROG Strix Scar Edition cu panou de 144Hz și grafică GTX 1070.

Asus ROG G703 include Anti-Dust Cooling (ADC), care permite înlăturarea automată a prafului și a particulelor. Praful, mizeria și alte particule sunt expulzate din carcasă prin intermediul a două tuneluri dedicate, prevenind acumularea între lamelele radiatorului pentru a îmbunătăți eliminarea căldurii, durata de viață și stabilitatea generală a sistemului. Alături de ROG G703, sistemul patentat Anti-Dust Cooling va fi disponibil pe următoarea generație de laptopuri de gaming ROG.

ROG G703 combină avantajele unui laptop și pe cele ale unei console de gaming, având încorporat Xbox Wireless prin intermediul căruia se pot conecta accesoriile Xbox favorite, eliminând adaptoarele multiple și controlerele cu cabluri atunci când se face trecerea de la consolă la laptop.

Alte dispozitive ROG

ROG Strix GL12 este un desktop de gaming conceput să să potrivească cerințelor tot mai mari ale utilizatorilor pentru performanțe crescute în jocuri. Noul model este echipat cu un procesor Intel Core i7 din generația a 8-a, supratactat din fabrică (până la 4.8GHz pentru cele șase nuclee) și de grafica Nvidia GeForce GTX 1080 pentru performanțe incredibile în jocuri. Alături de acestea, utilizatorul poate găsi un sertar de extensie și un alt sertar pentru înlocuirea rapidă a SSD-ului. ROG Strix GL12 are un design neconvențional cu linii angulare, agresive în zona frontală a carcasei, un panou lateral transparent și un set de lumini Aura Sync. Utilizatorii pot personaliza efectele luminoase ale panoului frontal apelând la nu mai puțin de 16 milioane de culori cu câteva efecte prestabilite. Prin panoul transparent se pot vedea componentele interne, incluzând blocul de răcire cu lichid și un logo luminos ROG.

ROG Strix Flare este o tastatură mecanică de gaming, care combină performanțele de top cu ergonomia, ducând stilul personalizat la un nou nivel. Construită pe baza apreciatelor comutatoare Cherry MX RGB – alegerea preferată a jucătorilor profesioniști și amatori – fiecare apăsare pe ROG Strix Flare oferă acționarea optimă în furnizarea unui răspuns la nivelul așteptărilor. Tastele media dedicate, incluzând rotița de volum, sunt amplasate în partea stângă-sus pentru un acces rapid, astfel încât mâna dreaptă a jucătorului să rămână tot timpul pe mouse. Un port USB le permite utilizatorilor să conecteze un mouse sau un alt dispozitiv, iar suportul detașabil pentru încheietura mâinii asigură un extra confort în timpul sesiunilor extinse de gaming.

ROG Aura Terminal este un controler RGB adresabil cu patru canale, conceput pentru a crea o atmosferă și mai captivantă. Dispunând de inovatoarea tehnologie ROG Halo, ROG Aura Terminal oferă efecte luminoase umitoare, sincronizate cu acțiunea de pe ecran. Atunci când benzile LED sunt montate în spatele monitorului, ROG Halo determină instant culorile afișate la marginea ecranului și iluminează benzile LED în culoarea potrivită, creând o aură de lumină pentru un gaming captivant. ROG Aura Terminal poate fi montat, de asemenea, în interiorul PC-ului și conectat la dispozitivele Aura Sync pentru a crea un sistem unificat de lumini.

Kitul Bezel-free este un accesoriu pentru configurațiile multi-monitor, care elimină spațiul unde acestea se alătură, creând aparența unui ecran foarte larg. Kitul Bezel-free constă în lentile verticale și suporți ușor de montat, care conectează fiecare monitor la un unghi de 130 de grade – unghi determinat în urma unei perioade de testări intensive pentru a furniza cea mai bună poziție de vizionare. Fiind un dispozitiv optic ce nu necesită software sau alimentarea cu energie pentru a funcționa, kitul Bezel-free utilizează refracția luminii pentru a face să dispară marginile monitorului. Acesta oferă o metodă inovatoare, simplă și eficientă pentru creșterea câmpului vizual și îmbunătățirea experienței de joc.

ROG Spotlight este un accesoriu de iluminare RGB ce proiectează logo-ul ROG pe un perete sau pe o altă suprafață, creând o atmosferă ce reflectă stilul de joc. Culorile sale sunt sincronizate cu celelalte dispozitive Aura Sync, de la plăci de bază la mousi, pentru a ilumina perfect stația de gaming a utilizatorului. ROG Spotlight are un finisaj negru-mat din aluminiu și o bază magnetică pentru atașarea sigură pe orice suprafață metalică. Ajustarea sa se poate face la 360 de grade, astfel că logo-ul ROG poate fi poziționat pe verticală.