Germanii de la Leica au în ultima vreme multe inițiative interesante, după colaborarea cu Huawei, acum vin cu o cameră digitală, Leica M-D Typ 262, care nu are ecran LCD. Deși utilizatorii obișnuiți apreciază ecranul camerei, fotografii și pasionații de fotografie apreciază vizorul ca fiind mai util. În plus, crește autonomia camerei.

Leimca M-D type

Este adevărat că uneori imaginile arată diferit pe ecranul camerei / telefonului comparat cu realitatea de pe un monitor mai mare. Dacă ai ecran poți să revezi cadrul realizat și dacă nu îți place, o iei de la capăt. Este diferit de fotografie pe film. Astfel utilizatorii irosesc multe cadre pentru a obține câteva perfecte, iar vizorul te ajută să surprinzi exact ce vrei să redai.

Fără ecran nu există nici posibilitatea de a face touch-focus pentru a selecta unde vrei focusul, trebuie setat manual. De asemenea, această cameră foto nu face deloc filme.

Leica M-D Typ 262 are design retro în spiritul mărcii, are un obiectiv special realizat, cu tot cu parasolar inclus, are plaja de ISO 200-6400, senzor de 24 de megapixeli. Au scos logo-ul Leica roșu și de asemenea au redus volumul pentru sunetul tipul de declanșare Leica. Din câte am citit exista deja versiunea cu ecran, Leica M Typ 262, așa că este doar o mică modificare a acesteia.

Ca preț rămâne însă un model Leica, 5.995 de euro. Uite cum arată pe spate:

7786117898

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!