Germanii de la Leica au în ultima vreme multe inițiative interesante, după colaborarea cu Huawei, acum vin cu o cameră digitală, Leica M-D Typ 262, care nu are ecran LCD. Deși utilizatorii obișnuiți apreciază ecranul camerei, fotografii și pasionații de fotografie apreciază vizorul ca fiind mai util. În plus, crește autonomia camerei.

Leimca M-D type

Este adevărat că uneori imaginile arată diferit pe ecranul camerei / telefonului comparat cu realitatea de pe un monitor mai mare. Dacă ai ecran poți să revezi cadrul realizat și dacă nu îți place, o iei de la capăt. Este diferit de fotografie pe film. Astfel utilizatorii irosesc multe cadre pentru a obține câteva perfecte, iar vizorul te ajută să surprinzi exact ce vrei să redai.

Fără ecran nu există nici posibilitatea de a face touch-focus pentru a selecta unde vrei focusul, trebuie setat manual. De asemenea, această cameră foto nu face deloc filme.

ads

Leica M-D Typ 262 are design retro în spiritul mărcii, are un obiectiv special realizat, cu tot cu parasolar inclus, are plaja de ISO 200-6400, senzor de 24 de megapixeli. Au scos logo-ul Leica roșu și de asemenea au redus volumul pentru sunetul tipul de declanșare Leica. Din câte am citit exista deja versiunea cu ecran, Leica M Typ 262, așa că este doar o mică modificare a acesteia.

Ca preț rămâne însă un model Leica, 5.995 de euro. Uite cum arată pe spate:

7786117898