Lenovo Phab 2 Pro este mai mult decât un phablet, e mai degrabă tabletă cu acces la telefonie, cu un ecran monstru de 6.4 inch. Dar nu este doar mare. Este primul terminal din proiectul Google Project Tango, tehnologie de Realitate Virtuală și 3D.

lenovo-phab-2-pro-7591

Lenovo Phab 2 Pro are ecranul de 6.4 inch cu rezoluție 2K (2.560×1440 pixeli), acoperit cu sticlă curbată 2.5D, iar procesorul este octa-core la 1.8 GHz, Snapdragon 652. Nu pricep dacă faci un model destinat jocurilor și divertismentului de ce nu ai pune procesor de top.
Dispune de 4GB de RAM, 64Gb de stocare plus carduri de memorie, cameră foto de 16 megapixeli pe spate și 8 megapixeli frontala pentru selfie.

Are Android 6.0 și integrează o baterie de 4050 mAh. Greutate este de 250 de grame, un telefon normal nu ajunge la 180. Are și un singur SIM, 4G, dar și tehnologie WiFi, Bluetooth, NFC.

Project Tango implică faptul că telefonul integrează o serie de senzori care vor permite experiențe de realitate virtuală fără să te lovești de obiectele din jurul tău din cameră. Pentru asta are și încă două camere – una cu infraroșii, precum și una cu lentilă wide.
Evident, acum cineva trebuie să creeze și ochelarii pentru Project Tango, probabil tot Google.

Integrează de asemenea tehnologie Dolby Audio 5.1. Mai multe detalii sunt aici.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!