Lenovo Tab V7, un concept nou de tabletă combinată cu smartphone, a fost lansat oficial la Barcelona. Deocamdată nu am reușit să fac rost de tabletă, dar revin cu impresii imediat după ce fac rost de ea.

LEnovo Tab v7

Date tehnice pe scurt

Display: 6.95 inch (2160×1080 pixeli)
Procesor: Snapdragon 450
Grafică: Adreno 506 GPU
Memorie: 3/4 GB RAM
Stocare: 32/64 GB stocare
Camera foto: 13 megapixeli
Selfie: 5 megapixeli
OS: Android 9 Pie
Baterie: 5.180 mAh

Lenovo Tab V7 este conceput special pentru utilizatorii aflați în mișcare, care se pot bucura de funcțiile oferite de ambele tipuri de dispozitive (fie tabletă, fie smartphone). Modelul combină beneficiile unei tablete cu sistem Android, printre care durată de viață a bateriei pe toată durata zilei, sunet de foarte bună calitate și un display masiv cu diagonala de 6,9 inch IPS Full HD, cu avantajele unui smartphone care îi permite utilizatorului să efectueze apeluri, să trimită mesaje text și să utilizeze date mobile, totul la un preț accesibil. Camerele față și spate sunt extraordinare pentru selfie-uri, fiind concepute de asemenea pentru a face fotografii excepționale.

Sunt curios să aflu cât de rapid ajunge în România și care va fi prețul de la lansare. Prețul Lenovo Tab V7 anunțat la lansare este de 250 de euro. Din ce am văzut este un pic mai mare decât un smartphone din seria de top, de genul XS Max sau Note 9, dar nu mai pare atât de uriașă pe cât păreau tabletele cu Android cu ecran de 7 inch, probabil din cauza reducerii dimensiunilor marginilor ecranului.

Pe laterală are două boxe stereo cu sunet Dolby și care sunt utile dacă vă uitați la filme sau chiar pentru jocuri video. Trebuie testată și autonomia totală oferită, dar putem spune că au reînviat cu succes segmentul tablete cu un astfel de dispozitiv. Pentru cei pasionați de ecrane mari va fi cu siguranță un produs atractiv.

Revin cu impresii imediat ce reușesc să obțin tableta la test.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!