Logitech a lansat la CES 2015 noul mouse de gaming G502 Proteus Spectrum. Continuă linia celui mai vândut mouse de gaming din lume, dar acum a devenit mai interesant odată cu introducerea personalizării iluminării RGB.

Logitech G502 Proteus Spectrum_3

Logitech G502 Proteus Spectrum include cel cel mai bun senzor DPI din lume, permite reglarea greutății cât și utilizarea sa pe diverse suprafețe împreună cu alte caracteristici pentru îmbunătățirea stilului de joc. Acum gamerii pot ajusta cele 16,8 milioane de culori prin intermediul Logitech Gaming Software (LGS), în funcție de stilul și mediul fiecăruia.

Prin intermediul software-ului LGS (Logitech Gaming Software) puteți, de asemenea, încredința, diferite sarcini celor unsprezece butoane și taste programabile.

Logitech G502 Proteus Spectrum este sucesorul modelului G502 Proteus Core. Modelul G502 Proteus Spectrum va fi disponibil în magazinele de specialitate din Europa în a doua jumătate a lunii ianuarie 2016 la un preț recomandat de 89,99 euro.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!