Logitech MX Master este un super-mouse de birou fără fire conceput să funcţioneze pe mai multe dispozitive şi sisteme de operare. E gândit pentru o navigare pe computer precisă, rapidă şi confortabilă.

Logitech_MXMaster_4

Cel mai nou mouse din gama MX are o formă care menține mâna într-o poziţie naturală, făcând posibilă o experienţă plăcută atunci când foloseşti butoanele şi rotiţele de scroll. Are un scroll cu viteză adaptabilă care îţi permite să schimbi automat setările modului de scrolling de la click-to-click la hyper-fast, cât şi de o rotiţă pentru degetul mare pentru scrolling side-to-side şi schimbări de pagini.

Merge și pe Windows și pe Mac. Cu ajutorul software-ului Logitech Options poţi personaliza butoanele şi acţiunie în funcţie de nevoile tale. Iar Logitech Darkfield Laser oferă un tracking superior pe orice suoprafaţă, chiar şi pe sticlă sau pe suprafeţe foarte lucioase.

ads

Logitech MX Master dispune de o baterie reîncărcabilă a cărei autonomie este de 40 de zile în urma unei încărcări complete. Un indicator te va atenţiona atunci când bateria se consumă. Patru minute de încărcare îţi oferă o zi de utilizare. De asemenea, poţi folosi mouse-ul în timp ce acesta se încarcă.

Logitech MXMaster_7

Logitech MX Master Wireless Mouse va fi disponibil din luna aprilie 2015 la un preţ recomandat de 99,99 euro.