Elvețienii au lansat azi Logitech Powered, un suport pentru încărcare wireless, proiectat în colaborare cu Apple, destinat telefoanelor iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X, care facilitează încărcarea și folosirea simultană a dispozitivului.

Logitech Powered permite o poziționare convenabilă a telefonului, indiferent dacă se încarcă în modul portret sau landscape.

Powered face ca vizionarea unui videoclip, citirea unei rețete, ținerea evidenței notificărilor sau comunicarea prin aplicația FaceTime să fie ceva ușor de realizat datorită poziționării confortabile a iPhone-ului în timpul încărcării. Suportul în formă de U are o textură cauciucată și păstrează telefonul stabil chiar și cu o carcasă de protecție cu grosime de până la 3 mm pentru a fi în siguranță pe toată durata încărcării. Având certificare Qi și fiind optimizat pentru iPhone, Powered are un sistem integrat de protecție împotriva supraîncălzirii care ajută la reglarea temperaturii.

Logitech Powered va fi disponibil începând cu luna august 2018 pe site-ul companiei și în magazinele Apple, la un preț recomandat de 79,99 euro.