Moto 360 este unul din gadgeturile smart care arată cel mai bine. Dar nu pare deloc un gadget tehnologic, mai degrabă pare un ceas obișnuit, făcut de firmele din fashion. Acum sunt curios care dintre abordări va avea succes mai mare: design-ul high-tech sau cel clasic? Voi ce tip de smartwatch v-ați lua?
Motorola Moto 360 a fost prezentat pe blogul oficial al companiei. Nu uitați că este un brand al Lenovo.

Motorola Moto 360
Motorola Moto 360

Motorola Moto 360 are ecranul rotund și design-ul unui ceas obișnuit. Dar creatorii săi spun că au anticipat “ceasul viitorului”, un ceas care va oferi informații utile în timp real – dar fără a distrage utilizatorul de la activitățile sale – exact așa cum trebuie să fie un ceas.

Se pare că folosesc tot Android Wear, platforma nouă pentru portabile inteligente dezvoltată de Google. Cesul va răspune la comenzi vocale de tipul “Ok Google” și va oferi informații despre zboruri, despre rezultatele din sport, va face rezervări la restaurante și așa mai departe.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Ceasul va fi disponibil din vara lui 2014.

Video

Prezentarea oficială Moto 360:

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!