Mai e puțin pînă la IFA 2017 și încep să apară știrile despre lansările de acolo. Eu am să urmăresc în special monitoarele Philips, vă țin la curent. Acum au anunțat detaliile tehnice ale noilor modele.

Gama de monitoare Philips 2017-2018 continuă să includă cea mai bună tehnologie pentru redarea culorilor. Vor fi prezentate noi modele curbate, de la diagonala de 27 inch până la cea de 49 inch. Monitoarele sunt echipate cu o gamă largă de tehnologii care să ofere o experiență foarte bună. Vă redau doar câteva: Ultra Wide-Color, Quantum Dot și HDR.

Unele dintre atracțiile speciale pentru vizitatori vor fi stațiile de divertisment multiscreen, cu monitoare Philips curbate de 3 x 32 inch, dotate cu funcții Quantum Dot și Ambiglow, ce permit utilizatorilor să experimenteze un nivel nou de imersiune. Atractive vor fi și stațiile de divertisment și multitasking de 43 inch, cu un set fantastic de caracteristici: rezoluție de 4K, HDR, Adobe RGB și funcționalitate USB de andocare – divertisment excelent pentru acasă.

Pe măsură ce 4K este îmbrățisat din ce în ce mai mult de mainstream, monitoarele Philips cu o rezoluție mai mare sunt acum la orizont: modelele 8K. Viitoarea rezoluție UHD de 8K are de două ori rezoluția verticală și orizontală a unui UHD de 4K, deci de patru ori mai mulți pixeli în total. Vizitatorii pot experimenta precizia de 8K pentru prima oară: va fi prezentat un display de 8K de 32 inch care, de asemenea, dispune de un design fără ramă pe toate cele patru margini pentru a crea o experiență de vizionare impecabilă.
Alte atracții pentru designeri, fotografi și utilizatori de CAD sunt ecranul profesional 4K cu diagonală 31,5 inch cu andocare HDR și USB-C și ecranul QHD de 31,5 inch cu gamă de culoare Adobe RGB și funcționalitate USB de andocare.