Nokia Lumia 2520 – tableta Windows RT 82 – este confirmată oficial azi alături de alte cinci dispozitive noi, o să mai menționez câteva. Lumia 2520 are un ecran HD de 10,1 inci, conectivitate 4G LTE și Wi-Fi, cameră foto de 6,7 megapixeli și multe alte dotări. Include tehnologie de încărcare rapidă – asigurând o încărcare de până la 80% într-o oră.

Nokia Lumia 2520
Nokia Lumia 2520

Nokia Lumia 2520 aduce şi o serie de soluții software dezvoltate special, exclusiv pentru gama Lumia.
“Dragon’s Adventure” de exemplu, un joc dezvoltat în parteneriat cu DreamWorks Animation. Nokia Storyteller este o aplicație dezvoltată de Nokia care introduce o nouă modalitate de a organiza şi reda imaginile și conţinutul video ca o poveste pe o hartă. Nokia Video Director oferă posibilitatea de editare şi utilizare creativă a conţinutului video capturat cu Lumia 2520 şi smartphone-uri Lumia.

Evident, HERE Maps este integrat, plus Nokia Music cu Radio Mix preinstalat.

Lumia 2520 vine cu un accesoriu unic şi elegant, care oferă o serie de beneficii importante: Nokia Power Keyboard. Oferind până la 5 ore suplimentare de autonomie a bateriei și 2 porturi USB integrate, Nokia Power Keyboard elimină grijile privind durata de viață a bateriei. O carcasă protectoare ce acoperă dispozitivul, Nokia Power Keyboard include o tastatură complet funcțională cu trackpad cu suport pentru gesturi, astfel că tastarea este la fel de naturală ca pe un laptop. Cu Microsoft Office și Outlook preinstalate, utilizatorilor le este mai uşor ca niciodată să lucreze mai mult, din mişcare.

ads

Nokia Lumia 2520 va fi disponibil în culorile roșu și alb cu finisaj lucios și în variantele cyan și negru cu finisaj mat. Vânzările Lumia 2520 sunt programate să înceapă din trimestrul patru, 2013, la un preț estimativ de 499 dolari, înainte de taxe şi subvenţii.

Nokia Power Keyboard va fi disponibil împreună cu Lumia 2520, la un preț recomandat de 149 dolari.