Google Glass vor fi adoptați, atât de geeks și pasionații de tehnologie, dar și pentru oamenii obișnuiți pentru că rezolvă două probleme importante. Încă un produs dimn Star Trek care devine realitate. Am văzut de ieri prezentarea oficială, vroiam să ignor evenimentul, dar între timp mi-a mai confirmat cineva utilitatea lor, dacă funcțiile se dovedesc reale. Puteți intra în cursa pentru Google Glass dacă aveți un cont G+. La final și o prezentare video care explică o parte din funcțiile ochelarilor.
Google Glass

Pentru bărbați, Google Glass vor rezolva problema jenantă a întâlnirii cu persoane pe care nu le recunoști. Te vezi cu cineva, te salută ca un prieten vechi, dar tu habar n-ai cine e și zâmbești politicos. Dacă va avea tehnologia face recognition – *puf* această problemă dispare.

Pentru femei, aplicația killer va fi sigur legată de shopping. Ah! Rochița asta am văzut-o și la H&M. Dincolo era mai ieftin!

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Dap, ochelarii nu sunt inutili, precum un smartwatch.

 

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.