Olympus PEN-F, camera foto din anii ’60, revine în format digital, cu tehnologii de ultimă generație. Design-ul este incredibil, iar tehnologia mirrorless este una dintre cele mai bune.

ID: 22324

Olympus PEN-F integrează vizorul special, cu asistenţă la focalizare, şi un display OLED. Senzorul este Micro 4:3 de 20,3 megapixeli, iar pentru prima oară aduce o tehnologie de combinare a imaginilor realizând cadre de 50 de megapixeli. Stabilizarea optică pe cinci axe este una dintre cele mai bune din lume – utilizată doar la camerele de top Olympus. De asemenea, autofocus ultra-rapid și evident, posibilitatea de a utiliza obiective specializate.

Cel mai mare buton metalic circular din partea superioară a camerei PEN-F oferă acces instant la patru funcţii creative, dintre care unele noi în această categorie. În plus faţă de cele 14 filtre Art, utilizatorul are posibilitatea modificării setărilor de culoare din Colour Profile Control, Monochrome Profile Control şi Colour Creator. Un comutator din spatele butonului circular permite accesul instant la opţiunile favorite – fără conectarea la un computer, printr-o simplă mişcare a degetului.

Olympus PEN-F permite încărcarea imaginilor prin Wi-Fi, simplificând postarea online a lucrărilor prin aplicaţia gratuită OI.Share. Camera va fi disponibilă în variantele negru şi argintiu, de la începutul lunii martie 2016.

Deși oficial nu spun prețul, am citit că ar fi pe la 1.200 de euro.

Design Work table
Design
Work table

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!