Orange dă startul azi la precomenzi pentru Fitbit Ionic, cel mai nou ceas, foarte apreciat pentru fucții și design.

Am apucat să văd ceasul la IFA Berlin, dar nu e nimic atât de spectaculos încât să mai fac un articol separat despre asta. Da, arată bine. Da, are niște funcții interesante, practic, este un smartwatch complet. Dar este un segment care nu mai trezește atât de mult imaginația publicului, majoritatea oamenilor au Apple Watch sau doar brățară de fitness, iar Fitbit nu reușește în ultima vreme să convingă.

Cei care își doresc un antrenor personal mereu aproape pot accesa aplicația Fitbit Coach. Pe ecran veți avea mereu sugestii de antrenamente video adaptate în funcție de informațiile introduse în platformă. Ceasul are acum are și o memorie de stocare de 2.5 GB, vă puteți adăuga melodiile favorite. Evident, au făcut și Fitbit un set de căști speciale wireless, Fitbit Flyer. Se poate conecta și la alte căști cu Bluetooth.

Pentru pasionații de alergare, Fitbit Ionic are integrat un sistem GPS, iar telefonul poate rămâne acasă. Nici iubitorii de natație nu au fost uitați. Noua gamă este rezistentă la apă (până la 50 metri) și monitorizează în timp real rezultatele obținute de înotător, precum numărul de bazine parcurse sau caloriile consumate în timpul exercițiului de înot.

Nu în ultimul rând, clienții Orange care aleg noul Fitbit Ionic se bucură de un dispozitiv conectat cu telefonul mobil, cu ajutorul căruia pot vedea apelurile şi mesajele primite, alături de următoarele întâlniri din calendar. Ceasul arată în timp real și alertele primite din aplicațiile des folosite pe telefonul mobil, precum Facebook, Gmail, Instagram, Slack, Snapchat şi multe altele.

Fitbit Ionic se poate conecta cu ușurință la cele mai populare sisteme de operare, iOS, Android și Windows phone. Produsele precomandate la Orange vor fi livrate către clienți începând cu data de 16 octombrie. Se poate comanda și în rate, cu plata la factură.