panasonic lumix g1

Panasonic a anunțat cea mai compactă camera foto digitala din lume, modelul Lumix DMC-G1, este de fapt realizata pe noua tehnologie Micro Four Thirds, care vrea sa ofere calitatea SLR într-un body mai compact, spun oficialii companiei. Alta greseala este ca au pozitionat-o ca aparat pentru domnisoarele si doamnele pasionate de fotografie. Eu cred ca nu ar fi trebuit aplicate astfel de “etichete”, pina la urma nu toti masculii doresc sa aiba “cel mai masiv aparat foto din lume”. E ca la masini.Modelul G1 este cu 27% mai mic decat un aparat SLR, de exemplu Panasonic Lumix DMC-L10, spun oficialii companiei. Are doar 385 de grame. Pretul cu un obiectiv standard va fi de circa 850 de dolari.

Ca numar de camere foto vandute, Panasonic este pe locul 7 in lume cu o cota de 7,1% in 2007. Ca si reputatie, sta mai bine, fiind aproape de liderii industriei: Canon, Nikon si Sony.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !