Panasonic Lumix GF7 a fost lansat oficial: un aparat foto compact, cu super-design şi obiective interschimbabile, oferind o calitate foarte bună a imaginilor realizate. Desigur, nu va fi un aparat foto ieftin 🙂

Panasonic Lumix GF7
Panasonic Lumix GF7

Panasonic Lumix GF7

Camera foto este dotată cu un senzor Digital Live MOS cu o rezoluţie de 16 megapixeli, de mari dimensiuni pentru o calitate mai bună. Procesorul de imagine Venus Engine este rapid și reduce zgomotul de imagine. Poate la rezoluţie Full-HD, adică 1920 x 1080 pixeli, în format AVCHD Progressive sau MP4 (MPEG-4 / H.264). În timpul filmării se poate regla focalizarea prin simpla atingere a display-ului, de asemenea menține focalizarea chiar și pe obiectele în mişcare.

Panasonic Lumix GF7 are un ecran tactil cu o diagonală de 7,6 cm care poate fi rabatat şi rotit la 180 de grade, cu funcții speciale pentru poze selfie.

Sunt incluse automat 22 de filtre creative, de la aspectul retro și monocrom, până la efectul aparatelor foto ieftine de jucărie. Știe să facă Timelapse și are de asemenea funcția Stop Motion Animation.

Panasonic Lumix GF7 este echipat cu Wi-Fi, datorită căruia puteţi să transferați fotografiile pe rețelele sociale prin conectarea la smartphone. În plus, tehnologia Wi-Fi permite utilizarea telefonului inteligent sau a tabletei pe post de telecomandă. Ecranul e folosit pentru previzualizarea scenei, dar și pentru declanşare, zoom, focalizare, setarea funcțiilor și așa mai departe.

Panasonic Lumix GF7 va fi disponibil la sfârșitul lunii Martie 2015 în mai multe variante de culoare – argintiu, negru şi alb. Nu știm oficial prețul.

Panasonic Lumix GF7 – date tehnice

  • Senzor Digital Live MOS Sensor, rezoluţie 16 megapixeli, procesor de imagine Venus Engine
  • Înregistrare video la rezoluție 1920 x 1080 (Full HD) în format AVCHD Progressive sau MP4 (MPEG-4 / H.264)
  • Display tactil 7,6 cm, rezoluţie 1 040 000 puncte, rabatabil la 180 grade
  • Oferta generoasă de moduri automate creative, de exemplu selfie, Jump Snap, Creative Control, Time Lapse sau Stop Motion Animation
  • Focalizare automată rapidă prin metoda de comparare a contrastului, mod lumină slabă, recunoaşterea feţei/ochilor etc.
  • Wi-Fi