Philips Elevation este cel mai subțire televizor de 60 de inch realizat de TP Vidion şi are noua tehnologie Ambilight XL care acoperă toate cele 4 laturi. Televizorul este LED și are o grosime de 13,4 milimetri, un design interesant și multe tehnologii de imagine și sunet. Evident este realizat din cele mai bune materiale – aluminiu, sticlă și are un suport special. Tehnologia Ambilight te introduce în acțiune și îți creează senzația că ești la cinematograf.
Philips TV 60PFL8708S_12__(2)

Philips Elevation oferă acces uşor la serviciile Philips Smart TV. Televizorul se livrează cu o telecomandă specială, cu un superb finisaj argintiu. Aceasta dispune şi de o tastatură completă pentru introducerea textului şi opţiune de pointer, ceea ce simplifică navigarea prin oferta extinsă de servicii şi aplicaţii Philips Smart TV ce includ catch-up TV, video on demand, video-conferinţă prin Skype şi social media.

Philips Elevation dispune de Wi-Fi Miracast şi SimplyShare, permiţând utilizatorilor streaming de conţinut de pe dispozitivele mobile pe ecranul televizorului. În completare, Wi-Fi Smart Screen permite transferul emisiei TV pe dispozitivele mobile conectate, iar caracteristica de vizionare Multi-Room permite streaming-ul continutului TV pe un alt televizor din casă conectat prin DLNA. Nu în ultimul rând, aplicaţia MyRemote permite utilizatorilor să-şi înregistreze programele preferate chiar dacă nu sunt acasă.

Procesorul Perfect Pixel HD oferă imagini de o claritate impecabilă, beneficiind de contrast superior şi culori vii. În plus, tehnologia Micro Dimming Pro garantează un contrast superior al imaginii, prin modularea dinamică a iluminării de fundal în funcţie de luminozitatea ambientală.