Philips Elevation este cel mai subțire televizor de 60 de inch realizat de TP Vidion şi are noua tehnologie Ambilight XL care acoperă toate cele 4 laturi. Televizorul este LED și are o grosime de 13,4 milimetri, un design interesant și multe tehnologii de imagine și sunet. Evident este realizat din cele mai bune materiale – aluminiu, sticlă și are un suport special. Tehnologia Ambilight te introduce în acțiune și îți creează senzația că ești la cinematograf.
Philips TV 60PFL8708S_12__(2)

Philips Elevation oferă acces uşor la serviciile Philips Smart TV. Televizorul se livrează cu o telecomandă specială, cu un superb finisaj argintiu. Aceasta dispune şi de o tastatură completă pentru introducerea textului şi opţiune de pointer, ceea ce simplifică navigarea prin oferta extinsă de servicii şi aplicaţii Philips Smart TV ce includ catch-up TV, video on demand, video-conferinţă prin Skype şi social media.

Philips Elevation dispune de Wi-Fi Miracast şi SimplyShare, permiţând utilizatorilor streaming de conţinut de pe dispozitivele mobile pe ecranul televizorului. În completare, Wi-Fi Smart Screen permite transferul emisiei TV pe dispozitivele mobile conectate, iar caracteristica de vizionare Multi-Room permite streaming-ul continutului TV pe un alt televizor din casă conectat prin DLNA. Nu în ultimul rând, aplicaţia MyRemote permite utilizatorilor să-şi înregistreze programele preferate chiar dacă nu sunt acasă.

Procesorul Perfect Pixel HD oferă imagini de o claritate impecabilă, beneficiind de contrast superior şi culori vii. În plus, tehnologia Micro Dimming Pro garantează un contrast superior al imaginii, prin modularea dinamică a iluminării de fundal în funcţie de luminozitatea ambientală.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !