Philips TV va lansa anul acesta cinci modele OLED, iar gama va include în premieră versiunea cu diagonală de 65″, pe lângă cea de 55″. Toate cele cinci modele vor dispune de cea mai nouă tehnologie OLED cu procesorul de imagine Philips P5 Perfect Picture și un sistem Ambilight pe trei laturi pentru a crea vârfuri de gamă pentru Philips TV.

Noile modele Philips TV cu ecran OLED sunt:
– OLED 973 TV, prezentat în premieră la IFA ’17, debutează pe piețele europene.
– OLED 873 – “fratele cel mare al modelului 9002” va fi lansat în varianta 65’’ în primul trimestru al acestui an.
– OLED 803 – modelul cu design minimalist se va lansa în al doilea trimestru al acestui an.

Toate noile modele OLED combină cele mai performante tehnologii OLED cu procesorul P5 și tehnologia Ambilight pentru a crea o experiență vizuală impecabilă. Ecranele OLED pot produce, de asemenea, un nivel de luminozitate de 900 de niți asigurând un raport de contrast imens care nu a putut fi egalat, permițând reprezentarea simultană pe ecran a celor mai întunecate și a celor mai luminoase elemente. Televizoarele OLED Philips 2018 beneficiază, de asemenea, de un unghi de vizionare mult îmbunătățit față de televizoarele LCD producând lumină, culoare și contrast consistente indiferent de locul pe care îl ocupă privitorul.

Procesorul Philips P5 concentrează puterea a 5 procesoare într-unul singur, având capacitatea de a manipula cu ușurință datele furnizate de imaginile Ultra HD și 4K.
Reproducerea culorilor este, de asemenea, excepțională datorită gamei largi de culori naturale a panoului OLED, aceasta fiind îmbunătățită de sistemul Philips P5 Perfect Color care include un amplificator de culoare pe 17 biți și procesare inteligentă a culorilor. Pentru culori mai intense, mai vii și tonuri de piele mai naturale.

Integrarea Ambilight atinge noi culmi în cazul televizoarelor Philips OLED grație cadrului ultra-subțire care permite o legătură aproape insesizabilă cu imaginea de pe ecran. Sistemul Ambilight Spectra XL pe trei laturi este capabil să îmbunătățească și mai mult vibrația de culoare și raportul de contrast creând o experiență de vizionare chiar mai captivantă decât cea disponibilă anterior.

Prezentat în premieră la IFA 2017, și acum disponibil pe piețele europene, modelul OLED 973 de 65″ este o adevărată emblemă pentru gama Philips reflectând pe deplin accentul pe care compania îl pune pe designul european. Modelul conține, de asemenea, un sistem de sunet 6.1 de 60W care este integrat în stand. Modelul dispune de un sistem Android N Smart TV certificat de Google, oferind acces la tot conținutul, toate aplicațiile și serviciile adaptate pentru TV din Google Play Store, completând oferta Philips Smart TV deja existentă. Navigarea rapidă este posibilă grație procesării Quad Core și a unei telecomenzi de ultimă generație cu tastatură QWERTY, swipepad și recunoaștere vocală.

Noul Philips OLED 803 se va alătura gamei în al doilea trimestru al anului 2018 și va fi disponibil în variantele de 55″ și 65″. Combinația dintre nivelul de luminozitate de 900 de niți și procesorul P5 permite acestui model să atingă standardele UHD Premium și HDR Perfect. Dotat cu sistemul Android N Smart TV, modelul deține un procesor ultra rapid Quad Core și o memorie extensibilă de 16 GB. Modelul 803 dispune de un design minimalist cu o ramă foarte îngustă, finisaj metalic și două picioare metalice.