Sistemul SoundBar wireless Philips Fidelio B5 a fost desemnat câștigător la categoria ”European Home Theater Solution 2015-2016” de către EISA (European Imaging and Sound Association). Fidelio B5 este soluția gândită  pentru cei care își doresc un sistem elegant și o experiență de cinema în propria casă.

  
Cu un aspect minimalist, Philips Fidelio B5 are  două speakere laterale, detașabile, care se transformă în boxe wireless independente, totul pentru o experiență surround. 

Soundbar-ul este dotat cu speakere de 3 inchi și tweetere premium, în stare să redea un sunet echilibrat și dinamic, iar experiența surround captivantă este completată de tehnologiile Dolby Digital și Dolby Pro Logic II. Fiind dotat cu tehnologie de transmisie wireless proprietară, nu există riscul de interferențe între boxele detașabile și alte echipamente de rețea, indiferent de locul în care au fost plasate în cameră. Pe lângă sunet, Philips Fidelio B5 oferă un design aparte, minimalist, cu finisaje din aluminiu. Chiar și pânza care acoperă difuzoarele este tratată cu un strat special care asigură rezistența la praf și la orice scurgeri accidentale de lichide, fără să afecteze, bineînțeles, trecerea undelor sonore.

Sistemul SoundBar wireless Philips Fidelio B5 este disponibil în Europa, inclusiv în România, la prețul 3699 lei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!