Prestigio PMP7074B
Prestigio PMP7074B
Prestigio MultiPad PMP7074B3G este cel de-al treilea model din seria 7 a Multipad-urilor Prestigio și este prima tabletă Prestigio cu 3G încorporat, fiind capabilă să asigure accesul la Internet din orice loc. Pe lângă multe alte trăsături atractive, noul MultiPad PMP70704B3G permite apelurile telefonice şi are integrat un receptor GPS.
Noul Prestigio PMP7074B3G este subţire şi uşor, fiind în acelaşi timp un dispozitiv puternic care reprezintă viitoarea generaţie în divertismentul portabil. Modelul dispune de un display capacitiv multi-touchscreen de 7 inch, procesor ARM Freescale la 800Mhz cu accelerator grafic 3D.
Tableta este echipată cu două camere, o cameră de 3.0 MP în spate care vine insoţită de un flash LED şi o cameră de 0.3 MP în faţă pentru apelurile video. Noul MultiPad are o memorie de 512 MB de RAM, memorie internă flash de 4GB, ce poate fi extinsă prin carduri microSD până la 32 GB.
Având compatibilitate cu Adobe Flash, 3G, Wi-Fi şi conectivitate Bluetooth, utilizatorul se poate bucura de navigarea pe Internet la cote maxime. Dispozitivul funcţionează pe sistemul Android 2.3 Gingerbread OS. Acesta asigură numeroase caracteristici captivante şi accesul la peste 200 000 de aplicaţii Android Market, oferind în întregime libertatea personalizării MultiPad-ului.
Tableta poate satisface toate necesităţile privind divertismentul portabil, fiind compatibil cu absolut toate formatele audio, video şi fişierele foto.
Pe lângă dispozitivul în sine, utilizatorul primeşte şi numeroase elemente folositoare de software preîncărcate, aplicaţii în vogă, precum YouTube, Facebook, Twitter, Gallery sau Map, cât şi jocuri precum Angry Birds, Raging Thunder, Solitaire sau Chess. Mai mult, MultiPadPMP7074B3G vine şi cu Office Suite Pro preinstalat, compatibil cu fişiere Microsoft Office 2003/2007 şi 2010.

Acest model include, de asemenea, conceptul unic lansat de Prestigio. Prezent și la celelalte modele din seria 7, acest concept intuitiv face utilizarea MultiPad-ului Prestigio comodă şi foarte simplă. Întregul “desktop” este format din 4 părţi. În jumătatea superioară se regasesc diferite simboluri care sunt grupate în categoriile “Life”, „Business” şi „Entertainment”.
Cu un simplu click pe simbol, o ferestră se deschide dedesubt şi permite accesul direct la toate aplicaţiile care ţin de respectivul subiect. De exemplu, un click pe „Games” din categoria “Entertainment” va deschide o fereastră cu toate jocurile instalate. Sub simboluri se găseşte un widget creat de Prestigio, care furnizează informaţii legate de vreme dintr-un loc anume specificat de utilizator, fluxul de ştiri RSS şi un ceas cu funcţionalitate multiplă, precum alarmă, cronometru etc.

Prestigio MultiPad PMP7074B3G este disponibil începând cu luna octombrie la preţul de 1399 lei in magazinele Altex.