Astăzi a fost lansat oficial primul model Philips cu ecran curbat, diagonală de 34 de inch UltraWide 4K. Are tehnologie de sunet avansată și o mulțime de tehnologii de imagine.

 

 Primul monitor curbat de la Philips aduce utilizatorul în centrul acțiunii.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Calitatea imaginilor este asigurată de tehnologia CrystalClear, dar și de panoul LCD AH-IPS cu rezoluția 3440 x 1440 pixeli . Oferă de asemenea 99% din spectrul RGB .

Formatul UltraWide 21:9 creează un spațiu foarte mare pentru desfășurarea activității într-o zi plină de multitasking. Ecranul poate fi împărțit datorită  implementării  tehnologiei MultiView.

Philips Smart Technologies asigură utilizatorilor o experiență vizuală de calitate. SmartContrast ajustează automat culorile și controlează lumina de fundal pentru a spori intensitatea contrastului pentru cele mai bune imagini digitale și video-uri.

Noul monitor dispune de toate variantele existente de conectivitate pentru a putea face munca mai ușoară pentru utilizatori. DisplayPort și HDMI 2.0 pentru imagini de calitate ridicată, tehnologia MHL pentru utilizarea conținutului telefoanelor inteligente pe ecran și USB 3.0 pentru transfer de date rapid și încărcarea telefonului și a altor dispozitive mobile.
Noul monitor LCD curbat UltraWide de la Philips va fi disponibil în magazinele de specialitate la sfarșitul lunii octombrie. Nu avem detalii despre preț.

 

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!