Se pare că zvonurile cu un smartphone flexibil Samsung se apropie de confirmare. Oficial se numește Project V și se spune că lansarea ar fi în ianuarie 2016. Dacă este suficient de rezistent pentru utilizarea de zi cu zi, iar experiența este bună, va avea succes. Sigur, dacă nu costă mult peste 1.000 de euro.

samsung flexibil concept

Proiectul continuă ideea lansată în 2013, ecranul flexibil există, tehnologia a fost adaptată pentru un model comercial, iar acum produsul finit poate fi lansat. Există în proiect două modele, unul performant care va avea procesorul Snapdragon 820, iar cel economic merge pe varianta Snapdragon 620.

Terminalul va dispune de 3 sau 4GB de RAM, iar – surpriză – va avea slot pentru carduri de memorie MicroSD. Americanii vorbesc despre despre o posibilă lansare la CES 2016.

Prezentarea asta este din 2013:Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!