Samsung Gear IconX copiază un proiect de pe Net, au fost lansate împreună cu Gear Fit 2. Au circulat pe net zvonuri și imagini cu EarPods de la Apple, cei de la Samsung au profitat de ocazie să lanseze un produs similar înaintea tuturor.

Gear IconX (2)

Sura foto: Samsung

Zvonurile spun că Apple va scoate mufa de căști de la iPhone și va prezenta terminalul său de top împreună cu căști wireless. Apoi va aduce schimbarea asta și la tabletele iPad și la celelalte gadgeturi.

Cei de la Samsung nu cred că vor renunța la mufa de căști, dar au demonstrat că pot face acest gen de căști înaintea competitorilor. Căștile Gear IconX nu au nevoie de cablu, dar pot fi folosite la sport și fitness, oferindu-i utilizatorului informații despre performanța din timpul antrenamentului.

Ușoare și confortabile, noile căști sunt disponibile în trei mărimi diferite și pot fi activate prin simpla introducere a lor în ureche. Datele de fitness, precum distanța parcursă, viteza, durata, ritmul cardiac și caloriile arse pot fi monitorizate cu ușurință, iar IconX se sincronizează simplu cu S Health. Funcția Voice Guide oferă informații despre antrenament, precum și muzica preferată a utilizatorului. Spațiu de stocare pentru până la 1.000 de piese MP3, tehnologie Bluetooth și controlul muzicii prin simpla atingere a căștilor.

Gear IconX va fi disponibil în începând cu iulie 2016. Nu am informații despre preț.

Gear IconX (3)