Cel mai interesant smartwatch la ora actuală, Samsung Gear S2 are parte la CES 2016 de două noi versiuni, pentru pretențioși. Ambele sunt S2 Classic, varianta realizată de Samsung împreună cu designerii italieni. Noile modele sunt Rose Gold (cu aur de 18 karate), precum și Platinum.

Samsung Gear S2 Classic_1

 

Samsung Gear S2 classic în varianta cu carcasă Rose Gold, va avea cu brățară din piele naturală, iar în varianta cu carcasă Platinum vine cu brățară neagră, de piele naturală. Modelele sunt disponibile din luna februarie.

ads

Aplicațiile CNN și Bloomberg pentru Gear S2 sunt două dintre cele mai frecvent accesate aplicații. Printre alte funcționalități preferate de utilizatori, se numără diferitele versiuni de interfețe ale smartwatch-ului, dar și aplicațiile eBay, ESPN, Uber și Voxer.

Noul Gear S2 classic va include tehnologia NFC, pentru le permite utilizatorilor să foloseasca serviciul de plății mobile Samsung Pay care va fi disponibil pe smartwatch începând cu anul acesta în SUA.

Samsung va extinde seria de brățări şi interfeţe disponibile, oferindu-le utilizatorilor și mai multe oportunităţi de personalizare pentru smartwatch-ul Gear S2.