Samsung pregătește lansarea Gear S3, următoarea generație de smartwatch, iar anul acesta vor colabora cu un designer elvețian. Anul trecut, Gear S2 a fost lansat împreună cu italianul Alessandro Mendini.

Samsung Gear S2 Classic_1

Ar fi logic ca Samsung să lanseze noua generație tot la IFA Berlin, vă anunț imediat ce am mai multe detalii. Evident, își va menține statutul de gadget high-end, iar versiunile de lux care vor fi pregătite cu elvețienii vor fi probabil și mai scumpe. Desigur, nu cred că se modifică foarte tare ca aspect, ci ca hardware și funcționalități. Spre deosebire de alte ceasuri, Gear S2 venea cu o rotiță pe margine din care poți derula sau aplica comenzi fără să mai atinci touchscreen-ul. Cred că după ce te obișnuiești cu rotița, restul sistemelor devin mai greu de utilizat. De fapt, asta e și principala diferență față de restul lumii. Aș mai zice că Gear S2 avea o viteză de răspuns mai mare decât multe alte ceasuri smart testate de mine, dar, evident, nu are autonomia unui Vector Watch.

Gear S3 va avea modele cu diamante, iar prețurile ar putea fi mai mari decât la versiunile de lux Gear S2 (15.000 de euro) sau Apple Watch (10.000 de euro).

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!