Știm cu toții acum că Mark Zuckerberg și-a lipit scoci peste webcam, să scape de hackerii care pot accesa ilegal camera web. Ei bine, există o soluție mai elegantă, de la Philips.

272B7QPTKEB_ftl_rflx-compressor

MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, a lansat azi primul monitor cu cameră web încorporată pop-out – apare numai atunci când este folosită, în rest stă ascunsă în rama ecranului.

Philips 272B7QPTKEB este un monitor cu diagonala de 27 de inch Quad HD, care pe lângă calitatea imaginilor oferă și această măsură suplimentară de securitate. La fel ca și în celelalte monitoare pentru profesioniști, Philips a integrat o serie de caracteristici remarcabile și tehnologii speciale.

Spațiul de vizionare este mai mare datorită ramei înguste a ecranului, iar imaginile la rezoluție de 2560 x 1440 pixeli se văd impecabil. Dispune de conectivitate DisplayPort și HDMI. Tehnologia PowerSensor “simte” dacă cineva se află la birou sau nu și reduce luminozitatea ecranului dacă utilizatorul se îndepărtează.

Noul monitor Philips 272B7QPTKEB va putea fi disponibil în magazinele de specialitate începand cu luna august la un preț de 3199 lei.

272B7QPTKEB_f-image-compressor

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!