Sony Alpha A7 ar putea fi primul mirrorless cu senzor full frame din seria japonezilor. Văd că experimentează mult, după prima cameră foto compactă full frame, au lansat în seria Alpha un mirrorless care seamănă cu DSLR-ul. Iar acum atacă altă nișă practic. Alpha A7 seamănă ca design cu NEX-7, dar are un senzor mare și va avea obiective E Mount ca la Nex. Imaginea prezentată cu așa-zisa cameră nu e foarte clară, dar s-ar putea ca informația să fie reală.

A7-pic_zpse75492de

Sony Alpha A7 are urma să aibă un senzor de 24 de megapixeli, iar pentru pasionații cu bani va exista și ediția Sony Alpha A7R cu 36 de megapixeli.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Se mai discută despre faptul că va avea un body foarte rezistent. Prețurile ar urma să fie pe la 2.000 – 2.400 de dolari în SUA.

Sony ar putea lansa Alpha A7 pe 16 octombrie, iar obiectivul de kit va fi 28-70 mm.

Via Electronista, SAR.com

 

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.