Sony a lansat azi “cel mai rapid card SD din lume”, seria SF-G, realizat[ pentru fotografii profesioniști. Are viteze de scriere de până la 299MB/s și viteza de citire de până la 300MB/s, iar capacitățile sunt de 32GB, 64GB sau 128GB.

Evident că pentru a stoca și transfera fotografiile RAW sau filmările 4K, profesioniștii au nevoie de astfel de dispozitive cu cele mai mari viteze posibile.

Concomitent cu seria SF-G, Sony a lansat un nou cititor de carduri de memorie, modelul MRW-S1, soluția perfectă pentru a îmbunătăți și mai mult eficiența fluxului de lucru după fotografiere, prin transferul rapid al unui volum mare de date de la cardurile SD din seria SF-G către un PC. Acest cititor de card compact este prevăzut cu un port încorporat USB SuperSpeed (USB3.1 Gen.1) A standard, pentru conectare la PC fără cablu, astfel încât fișierele pot fi copiate mai repede decât prin intermediul slotului SD de pe un PC.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!